Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

O Aνδριανός «ντρίμπλαρε» την ΕΠΟ!!

Ενα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα Ανδριανού - ΕΠΟ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr να καταθέτει τροπολογία, για απευθείας ενίσχυση στα αθλητικά σωματεία παρακάμποντας την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Η κόντρα του Υφυπουργού Αθλητισμού με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλά κρατεί, με τον Γιάννη Ανδριανό αυτή τη φορά να προσπερνά την ΕΠΟ, επειδή δεν είναι φορολογικά ενήμερη. Και αυτό γίνεται με την τροπολογία που κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας, με την οποία δίδεται η δυνατότητα στον Υφυπουργό Αθλητισμού να χρηματοδοτεί απευθείας τα σωματεία, εάν η αρμόδια ομοσπονδία δεν είναι φορολογικά ενήμερη!
Αλλωστε ο Γιάννης Ανδριανός είχε προαναγγείλει την κίνηση αυτή, όταν σε ανακοίνωση είχε τονίσει: «Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός έχει αναλάβει πρωτοβουλίες – άλλωστε δική του ήταν η απόφαση έγκρισης της επιχορήγησης στα σωματεία, που είχε πολλά χρόνια να γίνει – ώστε το ποσό της κρατικής επιχορήγησης για το 2014 στα ποδοσφαιρικά Σωματεία μέσω των ΕΠΣ ύψους 1.434.100 ευρώ, καθώς και το υπόλοιπο του ποσού επιχορήγησης προς τις ΕΠΣ ύψους 160.500 ευρώ, να μην χαθούν και να δοθούν στις αρχές του 2015, παρά το κώλυμα που ανέκυψε με την αποκλειστική υπαιτιότητα της ΕΠΟ».
Με τον τρόπο αυτό, η ΕΠΟ χάνει και σημαντικό μέρος από τη δύναμη της, καθώς δεν θα έχει τον έλεγχο των χρημάτων που δίδονται στα σωματεία...
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: