Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

«Κανένα προγραμματισμένο ραντεβού»

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επεσήμανε πως δεν υπήρξε προγραμματισμένο ραντεβού με οπαδούς της ΑΕΚ απλώς υπήρξε μια ενημέρωση σε όσους το ζήτησαν.

«Κανένα προγραμματισμένο ραντεβού»
Ο Άρης Βασιλόπουλος επεσήμανε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως δεν υπήρξε κανένα προγραμματισμένο ραντεβού για σήμερα με τους οπαδούς της ΑΕΚ για το γήπεδο.

«Δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού. Την ώρα του χθεσινού ΔΣ κάποιος σύμβουλος με προσέγγισε με οπαδούς και μου ζήτησαν να ενημερωθούν για το γήπεδο. Τους είπα να περάσουν να τα πούμε», τόνισε ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και πρόσθεσε:

«Ήρθαν σήμερα κάποια άτομα. Δεν θέλαμε να τους αποτρέψουμε για να μην υπάρξει κάποια ένταση. Συζητήσαμε μαζί τους και τους ενημερώσαμε», υποστήριξε.



Αναφερόμενος και πάλι στα χθεσινά γεγονότα τα οποία συνέβησαν κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου σχολίασε…

«Εγώ καλά είμαι κάποιοι συνεργάτες μου δεν είναι καλά. Ενώ είχε ξεκινήσει το ΔΣ διακρίναμε ότι ο χώρος καταλαμβανόταν από άτομα που είχαν συμμετάσχει σε επεισόδια για το γήπεδο. Οι οπαδοί αυτοί εισέβαλαν στο χώρο και άρχισαν να χτυπούν μέλη του ΔΣ. Δύο από αυτά είναι με πατερίτσες», ανέφερε και πρόσθεσε…

«Όσον αφορά το ΔΣ ηθικός αυτουργός είναι ο κ.Αράπογλου. Κατέθεσε προβοκατόρικα το θέμα για το γήπεδο. Το θέμα συζητήθηκε στο πόδι αλλά μετά το ΔΣ διακόπηκε. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη καταδίκη των χθεσινών περιστατικών. Νομίζω ότι θα γίνει».

Ο κ.Βασιλόπουλος επανέλαβε ποια είναι η ένστασή του στο ζήτημα του γηπέδου…

«Η εκκρεμότητα είναι η άδεια για την υψομετρική μελέτη για την πεζοδρόμηση. Έχουν κατατεθεί έγγραφα τον Αύγουστο που ήταν ανεπαρκή. Πριν από 8-10 ημέρες κατατέθηκαν και άλλοι δύο φάκελοι. Αυτοί όμως στην ουσία δεν προσθέτουν κάτι καινούργιο. Βέβαια η υπηρεσία δεν έχει εξετάσει αναλυτικά τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί. Αυτό γίνεται τώρα. Έχω όμως και την εικόνα από τους προϊσταμένους ότι τα στοιχεία είναι ελλιπή», τόνισε και συνέχισε:

«Οι ιθύνοντες που έφτιαξαν και υπαγόρευσαν τον νόμο γνωρίζουν ότι μόνο για λόγους εθνικού συμφέροντος μπορεί να δοθεί έστω και ένα μέτρο δασικής έκτασης. Εμείς λέμε «Ναι» στην επιστροφή της ΑΕΚ αλλά θα πρέπει να γίνει στο οικόπεδο που είχε η ΑΕΚ. Και ζητάνε από εμάς ευθύνες ενώ θα έπρεπε από αλλού να ζητούν. Δεν είναι δυνατό να αφαιρούνται δασικές εκτάσεις για να χτιστούν γήπεδα. Εμείς υποστηρίζουμε ότι μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς να κοπεί έστω και ένα δέντρο».

Τέλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζουν τα άλλα τμήματα της Ερασιτεχικής ΑΕΚ.

«Το παλιό στάδιο της ΑΕΚ φιλοξενούσε και μια σειρά από τμήματα της Ερασιτεχνικής. Εμένα με απασχολεί ότι δεν υπάρχουν χώροι άθλησης. Στο νέο γήπεδο δεν υπάρχει καμία πρόνοια για να στεγάσει τμήματα της Ερασιτεχνικής».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: