Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

«Σφίγγα» για Λέτο ο Αναστασίου!

Ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε για ενδεχόμενη επιστροφή του Λέτο στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου. «Έχει δοθεί η έκθεση» είπε. «Κλείσαμε καλά τη χρονιά, κερδίζουμε συνέχεια παίκτες», πρόσθεσε.

«Σφίγγα» για Λέτο ο Αναστασίου
Κουβέντα (σχεδόν) δεν είπε σχετικά με το σενάριο επιστροφής του Σεμπάσταν Λέτο στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου που ήταν λογικό να ερωτηθεί για το εν λόγω θέμα (όπως και γενικά για τις μεταγραφές).

Ο κόουτς του τριφυλλιού ήταν αν μη τι άλλο χαρούμενος απ' την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Κέρκυρα (2-0), καθώς είδε... χαρακτήρα, αντίδραση μετά την ήττα στα Πηγάδια, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε στα θετικά είναι και το κέρδος νέων παικτών!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Τελευταίο ματς της χρονιάς και θέλαμε να κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση και το μηδέν πίσω. Είχαμε αλλαγές, η ομάδα κερδίζει παίκτες, γίνεται καλύτερη και θα συνεχίζεται αυτή η παραγωγή παικτών και το να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θα έλεγα ότι ήταν σημαντικό να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Τα τρία τελευταία ματς για εμάς ήταν θέμα νοοτροπίας. Στα δύο εντός έδρας δείξαμε την κατάλληλη νοοτροπία. Ειχαμε ένα κενό διάστημα και τώρα πρέπει να έχουμε διάρκεια. Στο υψηλό επίπεδο πρέπει να έχουμε διάρκεια. Η απόδοση μας δεν μπορεί να είναι η ίδια και σήμερα κάναμε τα βασικά σωστά».

Για τις μεταγραφές και τον Λέτο: «Έχει δοθεί η έκθεση. Ο πρόεδρος ρωτήθηκε για τον Λέτο και έπρεπε να πει κάτι, δεν το είπε από μόνος του. Δεν θα ήθελα να πω κάποιο όνομα. Είναι συγκεκριμένες οι εισηγήσεις. Έχουμε αδυναμίες, καμία ομάδα δεν είναι τέλεια. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι αρκετά δύσκολη για να βρεις ποιοτικούς, το εύκολο είναι να φέρουμε πέντε ή δέκα παίκτες, το σημαντικό είναι ποιοι θα έρθουν».

Για την προσεκτική διαχείριση στο ματς: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Μας έλειψε η σύνεση και το μυαλό σε κάποια ματς. Υπάρχει η ωριμότητα, η διαχείριση. Στο ματς με τον Ατρόμητο έγινε και μια ανάλογη αλλαγή. Μπήκε ο Ατζαγκούν και βγήκε ο Πέτριτς. Πάντα είναι το τελευταίο ματς, υπάρχει η κακιά στιγμή, δεν έχει σταθεί δίκαιη απέναντι μας. Θέλαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους, τους χώρους. Φτιάξαμε φτιάξεις και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Βάλαμε δύο πολύ ωραία γκολ. Πολλοί λένε, ότι δεν βάζουμε γκολ έξω από την περιοχή, το κάναμε και αυτό».

Για την παρουσία του Μπερίσα στον πάγκο: «Είχε να κάνει με το ότι δεν είχαμε αρκετές επιλογές επιθετικά. Είναι άρρωστος ο Μπεργκ, ο Ατζαγκούν είχε προγραμματίσει να φύγει την Δευτέρα. Νομίζαμε θα παίξουμε Κυριακή και σίγουρα θέλαμε μια επιθετική επιλογή αν στράβωνε κάτι. Τα πράγματα είναι απλά. Είναι μια μεταβατική περίοδος για το παιδί. Ήρθε σε μια ομάδα να δουλέψει, προσπαθεί να είναι καλύτερος. Δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και θα δούμε πως θα πάει η εξέλιξη του. Αν πιάσει τα στάνταρ που θέλουμε, τότε θα του δοθούν οι ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: