Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται πρόταση από Κάλας!!

Έτοιμος να καταθέσει επίσημα στον Ερασιτέχνη Άρη το πλάνο του για να εμπλακεί στην ομάδα παρουσιάζεται ο Άλεξ Κάλας, ο οποίος προτίθενται να κρατήσει τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο.

Έρχεται πρόταση από Κάλας
«Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον του Άλεξ Κάλας για να εμπλακεί στον Άρη, ύστερα από τη χθεσινή επιστολή του εν Ελλάδι εκπρόσωπου του και στενού του συνεργάτη, Γιώργος Γιακουμίδης, στα ελληνικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με αυτή, ο ομογενής επιχειρηματίας προτίθεται να καταθέσει άμεσα και επίσημα το πλάνο του στον Ερασιτέχνη, σύμφωνα με το οποίο προτίθεται να καλύψει άμεσα όλα τα λειτουργικά έξοδα του τμήματος, τη διεκπεραίωση των μεταγραφών, την ανάληψη της ευθύνης για την εκκαθάριση που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και φυσικά τη συμμετοχή των δυο Γερμανών επιχειρηματιών που θα συνδράμουν οικονομικά.

Εκείνο που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Κάλας θα διασφαλίσει ότι τα χρήματα που θα βάλει, εφόσον αναλάβει την ομάδα θα χρησιμοποιηθούν στην ΑΜΚ όταν θα συσταθεί η νέα ΠΑΕ καθώς και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό.

Παράλληλα, η SportDay αναφέρει πως ο ομογενής επιχειρηματίας παρουσιάζεται θετικός στην παραμονή του Πάουλο Κάμπος, αν και θα ήθελε η επιστροφή του να συνδυαστεί με εκείνη του αδερφού και έμπειρου προπονητή, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: