Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

«Συναίνεση από όλους»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας και μίλησε για τις κλοπές που έγιναν στο Ν. Ρύσιο αλλά και την υπόθεση της εκκαθάρισης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κλοπή:
«Σήμερα το μεσημέρι με ενημέρωσε η γραμματέας της ΠΑΕ για την κλοπή. Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα της Θέρμης και κατέβαλα μήνυση κατά αγνώστων. Υπάρχει μια σιδερένια πόρτα που ανοίγει με κομπιούτερ. Κανείς δεν έσπασε τίποτα απλά μπήκαν κάποιοι με το κομπιούτερ. Στο χώρο που υπήρχαν τα μηχανήματα για τους αθλητές δεν έγινε διάρρηξη αλλά βγήκαν τα όργανα από τα παράθυρα. Όλα όσα κλάπηκαν είχαν αξία μόνο 2.500 – 3.000. Θα πάει η σήμανση να ελέγξει και έτσι δεν θα παν σήμερα οι αθλητές. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάμερα».
Για το θέμα της εκκαθάρισης:
«Εγώ θέλω τον Άρη να φτάσει εκεί που του αξίζει. Αν στις 31/12 δεν συμφωνήσουμε όλοι εγώ θα φύγω. Θα έχω μια συνάντηση με τον κ. Γαλανό και τον Α.Σ. Πάνω από όλα για εμένα είναι ο Άρης. Θέλω η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι. Είμαστε από τις μεγαλύτερες, αρχαιότερες ομάδες και έχουμε πάρα πολλούς φιλάθλους. Πρέπει να πάρουν μια απόφαση για να ξέρω τι γίνεται. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα που τα μαθαίνω σιγά – σιγά από την παλιά ΠΑΕ. Ακόμα δεν έχω πάρει τα βιβλία από την ΠΑΕ αν και τα έχω ζητήσει. Θέλω για το καλό του Άρη να υπάρξει συναίνεση για όλους».
Για τις προτάσεις που υπάρχουν για την ομάδα:
«Γνωρίζω ότι υπάρχουν δύο προτάσεις αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Είναι δικαιοδοσία του Α.Σ όλα αυτά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: