Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Μίτσελ: «Αυτό τον Ολυμπιακό επιθυμούμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση του Ολυμπιακού του δεύτερου μέρους με την Καλλονή έμεινε ο Μίτσελ. Εγκώμια για Μπενίτες, Αμπιντάλ. Σιγουριά για στόπερ μέχρι τέλος του μήνα. «Σπόντα» για Αφελάι…

Μίτσελ: «Αυτό τον Ολυμπιακό επιθυμούμε»
Εμφανίσεις ανάλογες με αυτές του β’ ημιχρόνου, επιθυμεί ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι με την Καλλονή (5-0), ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στο …ντόμινο που έφερε δύο επιθετικούς στην ενδεκάδα, τον Μπενίτες που ξεχώρισε, τον Αμπιντάλ που είπε αντίο στα γήπεδα, την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού που θ’ αναπληρώσει το κενό, αλλά και σε αυτή του Αφελάι, του οποίου η θέση μοιάζει επισφαλής.

Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" στην συνέντευξη Τύπου:

Πως κατάφερε ο Ολυμπιακός να πετύχει πέντε γκολ κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε δεχτεί κανένα στην έδρα της;

Η Καλλονή δεν είχε δεχθεί γκολ σε 7 ματς και αυτό έχει να κάνει με την δουλειά του κ. Ματζουράκη. Το σκορ ξεγελάει. Είχαμε την υπεροχή, αλλά δεν αντιπροσωπεύει την διαφορά των δύο ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιπροσωπεύει τη συνέπεια που δείξαμε, αυτό θέλαμε να κάνουμε και στο πρώτο. Η Καλλονή δούλεψε καλά στο πρώτο μέρος και μας δημιούργησε προβλήματα.

Φοβηθήκατε στο πρώτο ημίχρονο;

Δεν είμαι σε ηλικία που πρέπει να φοβάμαι (γέλια).

Πως βλέπετε την εξέλιξη του Βούρου;

Δεν είχαμε την ευκαιρία να του δώσουμε πολλά ματς, παρά το γεγονός πως είναι σε κατάσταση να προσφέρει.

Πως καταλήξατε στην απόφαση να παίξετε με δύο επιθετικούς και ποιες οι εντυπώσεις σας;

Προέκυψε η ασθένεια του Φουστέρ. Θα ξεκινούσαμε με εκείνον, αλλά όταν τέθηκε εκτός έπρεπε να αλλάξουμε σχήμα. Μας το επιτρέπει αυτό το ρόστερ που έχουμε. Κρίνοντας από το δεύτερο ημίχρονο, είχε επιτυχία. Στο πρώτο μέρος είχαμε αδυναμίες που πρέπει να διορθώσουμε.

Σας "δεσμεύει" η εμφάνιση του Μπενίτες;

Όταν ένας επιθετικός πετυχαίνει δύο γκολ, κατά κάποιο τρόπο κατοχυρώνει την θέση του στην ενδεκάδα. Τις επιλογές δεν τις κάνουν οι προπονητές, αλλά οι παίκτες με την απόδοσή τους. Και σήμερα ο Μπενίτες κέρδισε τη θέση του στην ομάδα.

Ο κ. Ματζουράκης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τις δυνατές μονάδες που είχε πέρσι.

Πάντα ψάχνουμε για λύσεις και να διορθώσουμε τα προβλήματα μας. Είμαστε σε καλή θέση τώρα, την στιγμή που πριν ένα μήνα δεν μας υπολόγιζε κανείς. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες, αλλά έχουμε φιλοσοφία νικητή και αυτό είναι καλό.

Ο Ολυμπιακός του δεύτερου ημιχρόνου είναι αυτός που ονειρεύεστε;

Είναι αυτός που επιθυμούμε.

Με τον Αφελάι τι συμβαίνει;

Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που το σημαντικότερο είναι να είμαστε μια οικογένεια. Ο καθένας επιλέγει να μπει ή να βγει από την ενδεκάδα... Σε αυτή την ομάδα κανείς δεν θα υποχρεωθεί ή θα πιεστεί να παίξει...

Σας στεναχωρεί το "αντίο" του Αμπιντάλ, τη στιγμή που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι;

Είναι ένας παίκτης που απολαμβάνει το επάγγελμά του και φαίνεται. Πάντα έλεγα στους παίκτες μου πως αυτό είναι ένα χόμπι και να το απολαμβάνουν που μπορούν να το κάνουν. Για τον λόγο αυτό ο Αμπιντάλ έγινε αυτό που έγινε... Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με δύο παίκτες και πιστεύουμε πως μέχρι τις 28-29 του μήνα θα έχουμε το νέο στόπερ μαζί μας.

Οι ευχές σας για το νέο έτος;

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μια υπέροχη νέα χρονιά, με υγεία και εργασία για όλους. Στους φίλους του Ολυμπιακού εύχομαι ευτυχία, γιατί αυτό θα σημαίνει πως θα είμαστε πρωταθλητές. Για τον εαυτό μου εύχομαι να συνεχίσω και το 2015 σε αυτή την ομάδα.

Ένα σχόλιο για τις ήττες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού;

Όχι, δεν θέλω να κάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: