Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Κοντά σε στόπερ ο Ολυμπιακός!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του για το 2014 και πλέον είναι σε πρώτο πλάνο η ενίσχυση, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως έχει βρεθεί ο διάδοχος του Αμπιντάλ.

Κοντά σε στόπερ ο Ολυμπιακός
Ο Μαρκ Τορεχόν και ο Ιβάν Ραμίς.
Το καθήκον του και με το παραπάνω έκανε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι στην έδρα της Καλλονής, την οποία νίκησε με σκορ 5-0 για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πλέον οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2014 και στρέφουν την προσοχή τους απερίσπαστοι στις μεταγραφικές υποθέσεις. Χθες ο Μίτσελ αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε διαπραγματεύσεις με δύο κεντρικούς αμυντικούς και εξέφρασε την ελπίδα πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Ερίκ Αμπιντάλ.

Εκείνο που προκύπτει από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είναι πως ο «εκλεκτός» θα είναι 28-29 ετών και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έχουμε σημαντικές εξελίξεις επί του θέματος. Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι Ισπανός και έχει εγκριθεί ήδη από τον 51χρονο προπονητή του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει πως βασικοί υποψήφιοι είναι ο Μαρκ Τορεχόν της Φράιμπουργκ (29 ετών, 1,86 μ.) που στο παρελθόν έχει παίξει σε Εσπανιόλ, Σανταντέρ και Καϊζερσλάουτερν και ο Ιβάν Ραμίς της Γουίγκαν (30 ετώ, 1,88 μ.), ο οποίος πολλά χρόνια είχε παίξει στη Μαγιόρκα. Το συμβόλαιο του τελευταίου λήγει το 2016 και είναι βασικός.

Στο προσκήνιο έχει επιστέψει η περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αλλά όσο είναι ο Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας δύσκολα θα μπορούσαν να συνεργαστούν ξανά.

Ο Ολυμπιακός δεν θα πάει μόνο για κεντρικό αμυντικό. Θ' αποκτήσει και καθαρόαιμο εξτρέμ αλλά και παίκτη που θα μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από το φορ. Πάντως, οι Πειραιώτες διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες που υπήρξαν από χθες για «βόμβα» με τον Ροσίτσκι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: