Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Τσάβες: «Μπορούμε πεντάδα»

Ψηλά τον πήχη για τον ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε ο Κρίστιαν Τσάβες, καθώς τόνισε ότι οι Ηπειρώτες μπορούν να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τσάβες: «Μπορούμε πεντάδα»
Αισιόδοξος όσον αφορά την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε ο Κρίστιαν Τσάβες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι ο εκ των πρωταγωνιστών φέτος για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του μπορούν να φτάσουν την ομάδα στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ο ΠΑΣ όσο πάει και ανεβαίνει και αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να χτυπήσουμε πεντάδα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος βελτιώνεται κάθε αγωνιστική, οι μεγάλες ομάδες είναι πιο δυνατές, αλλά δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούν τις υπόλοιπες. Από την πλευρά μου φροντίζω να γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να χαλαρώνω, πάντα παλεύω για το περισσότερο και το πιο υψηλό. Θα ήταν ωραίο να βρεθώ σε μια μεγάλη ομάδα, όμως εξακολουθώ να θέλω να πάνε καλά τα πράγματα στον ΠΑΣ και όσο φοράω τη φανέλα του θα τα δίνω όλα για να πετύχει τους στόχους του», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος παίκτης στην εφημερίδα «Real News» και στη συνέχεια μίλησε για τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Όλες οι ομάδες που είναι στην κορυφή παίζουν καλά και είμαι της άποψης ότι θα επικρατήσει αυτή που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Καταλήγοντας, ο Τσάβες σχολίασε τη διαιτησία και το γεγονός ότι πέρσι είχε δηλώσει ότι χρειάζεται να βελτιωθεί: «Ναι, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ λίγο. Και πιστεύω ότι οι μεγάλες ομάδες δε χρειάζονται βοήθεια, γιατί έχουν καλούς παίκτες και μπορούν να νικήσουν με την αξία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: