Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Βετούλας: «Που ήμασταν και που είμαστε»

Στο που βρισκόταν πριν πέντε χρόνια και που βρίσκεται τώρα ο Απόλλων Πατρών, ανέλυσε ο Νίκος Βετούλας, μετά την πρόκριση των «μελανόλευκων» στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ.

Βετούλας: «Που ήμασταν και που είμαστε»
Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως όλα οφείλονται στην ΚΑΕ και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του έτρεξαν στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με το πρώτο, στάθηκε στα λάθη που έγιναν και έδωσε σύνθημα για την αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου κόντρα στον Κόροιβο, «αποθεώνοντας» τον Φιτζπάτρικ.

Αναλυτικά: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Πάτρας. Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Πριν από πέντε χρόνια, ήμασταν στην Β’ Εθνική και τώρα σε ένα τελικό Κυπέλλου. Η Κηφισιά ήταν δυνατή στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, αποφασίσαμε να τρέξουμε, καθώς έχουμε πιο αθλητικά παιδιά.

Στο τέλος, κάναμε κάποια λάθη που πήγαν να μας κοστίσουν. Εμείς κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Ασχέτως με ποιον θα παίξουμε στον τελικό, θα λένε ότι είμαστε το αουτσάιντερ.

Είναι πιο εύκολο να είσαι παίκτης, διότι αν δεν είσαι καλός, μπορεί ο προπονητής να σε αλλάξει. Ο Φιτζπάτρικ μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο “4” και στο “5”. Έζησε πάρα πολύ το παιχνίδι κι εμψύχωσε όλη την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: