Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Γκρανέρο: «Πολύτιμος βαθμός»

Ευχαριστημένος από την μαχητικότητα των παικτών του και σε γενικές γραμμές και από την ισοπαλία στην έδρα του Πανθρακικού εμφανίστηκε ο τεχνικός της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο.

Γκρανέρο: «Πολύτιμος βαθμός»
Ικανοποιημένος, βάσει της εξέλιξης του ματς, από την ισοπαλία κόντρα στον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Χοσέ Γκρανέρο. Ο τεχνικός της Βέροιας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στην μαχητικότητα των παικτών του, χάρη στην οποία προστέθηκε ακόμη ένας σημαντικός βαθμός στην έως τώρα συγκομιδή.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα μεταγραφικά θέματα τόνισε πως έχουν ήδη υπάρξει συζητήσεις με υποψήφιους στόχους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κατ' αρχάς θέλω να πω ότι είναι ντροπή να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα. Ήταν πολύ επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, εκτός φυσικά από του Μαλόν.

Δεχθήκαμε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά στην συνέχεια βελτιώσαμε την εικόνα μας και είχαμε ένα πολύ καλό διάστημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιέσουμε για την ισοφάριση αλλά είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, όπως άλλωστε και ο αντίπαλος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο μείναμε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ραούλ Μπράβο και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για εμάς, ωστόσο η ομάδα μου είναι μαθημένη να μην τα παρατάει και παλέψαμε μέχρι το τέλος για το γκολ, το οποίο τελικά και ήρθε δίνοντάς μας έναν πολύτιμο βαθμό», ανέφερε αρχικά ο Γκρανέρο.

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν είχε μπακ στον πάγκο σχολίασε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι να καλύψουμε το κενό αν χρειαζόταν, όπως και χρειάστηκε, να έπαιζε δηλαδή πίσω ο Μπατιόν και δεξιά ο Καλί. Γενικά είμαστε μια ομάδα που έχουμε περισσότερο επιθετικές βλέψεις. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις απουσίες των Αμαραντίδη και Βέρτζου».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου τόνισε: «Έχω μιλήσει με τη διοίκηση για τις θέσεις που επιθυμώ να καλυφθούν στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Σίγουρα όμως θα παίξουν ρόλο και οι αποχωρήσεις που θα υπάρξουν από το ρόστερ. Όπως έχω ξαναπεί, στο έμψυχο δυναμικό υπάρχει μια δυσαναλογία, αφού σε άλλες θέσεις υπάρχει μεγάλη πληρότητα και σε κάποιες άλλες χρειάζεται ενίσχυση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ήδη συζητήσεις με κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: