Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Με δύο μπροστά είναι αλλιώς o Θρύλος!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, ερμηνεύει την εικόνα του Ολυμπιακού στην έδρα που μέχρι τώρα, δεν είχε παραβιαστεί η εστία της οικοδέσποινας και τη σημασία του 4-4-2.

Με δύο μπροστά είναι αλλιώς o Θρύλος
Το ματς στην Μυτιλήνη, αποτελεί ένα δύσκολο πέρασμα για όλους τους διεκδικητές του τίτλου, όχι όμως γι’ αυτό τον Ολυμπιακό, που σήμερα αγωνίστηκε με δύο επιθετικούς και απέδειξε πως η κατάσταση όταν παίζει 4-4-2 είναι τελείως διαφορετική. Οι «ερυθρόλευκοι» στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Ερίκ Αμπιντάλ, φρόντισαν να τον αποχαιρετίσουν με μια όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση και με πέντε τέρματα. Παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε μόνο για το μισό της σεζόν, οφείλουμε να πούμε για τον Γάλλο, πως ήταν μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να έχει έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ του, αλλά και μια μεγάλη προσωπικότητα, με τεράστια δύναμη θέλησης.

Τώρα στο καθαρά αγωνιστικό, όταν ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με δύο ποδοσφαιριστές μπροστά, τότε ο αντίπαλος έχει σοβαρά προβλήματα. Σε μια έδρα που ως τώρα, δεν είχε παραβιαστεί η εστία της Καλλονής, ο Θρύλος έκανε παρέλαση με πέντε γκολ, πολλές φάσεις και με έναν Μπενίτες που όσο περνάει ο καιρός νομίζω πως θα μπαίνει περισσότερο στο πετσί του ρόλου και θα βοηθάει την ομάδα. Άλλωστε έχει συμμετοχή, είτε ως σκόρερ, είτε ως δημιουργός στα τέσσερα από τα πέντε γκολ. Δύο έβαλε, κέρδισε το πέναλτι και έστρωσε το γκολ του Μπουχαλάκη. Ο Παραγουανός θεωρώ πως θα δώσει πολλά στον δεύτερο γύρο.

Ο Ολυμπιακός πλέον θα πρέπει να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη κι αυτό είναι στο χέρι του Μίτσελ. Όταν θα επιλέγει να παίζει με δύο επιθετικούς, ο αντίπαλος δεν θα έχει πολλά περιθώρια για να επιτεθεί, οπότε έτσι θα μπορεί να κρύψει και τις αμυντικές δυσλειτουργίες του. Όμως και να δεχτεί, το βέβαιο είναι πως με το 4-4-2, ο Ολυμπιακός θα βάζει πάντοτε περισσότερα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: