Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Για να πάρουν «ανάσα»…!!

Η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία τους για ΜΕΝΤ και ΑΕΚ την Κυριακή στις 18:00 είναι μάχη επιβίωσης για την παραμονή στη Volleyleague, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής.

Για να πάρουν «ανάσα»…
Η ΜΕΝΤ έχει στόχο την τρίτη νίκη της στη φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με μια καλή εμφάνιση, που ήταν συνέχεια της νίκης επί του Εθνικού. Πριν τον αγώνα θα τιμηθεί ως MVP της έβδομης αγωνιστικής ο Ιταλός πασαδόρος, Ματέο Πάρις.

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ τόνισε πως: «Βρίσκουμε αντίπαλο την ΑΕΚ σε μία καθοριστική και κρίσιμη στιγμή. Δεν ξέρουμε με ποιο σχήμα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ, ούτε με ποιους παίκτες, ούτε σε ποιες θέσεις. Θα προσαρμοστούμε όταν δούμε τον αντίπαλό μας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η ΑΕΚ, εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα.

Αν παίξουμε όπως με τον Εθνικό και όπως στα τρία πρώτα σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα έχουμε πολλές ελπίδες για τη νίκη. Εάν πάρουμε "τρίποντο" θα ξεφύγουμε, άλλα δεν θα έχουμε εξασφαλιστεί. Η μάχη για την παραμονή θα συνεχιστεί μέχρι τέλους».

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η ΑΕΚ με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Κλαρούδα, που επιστρέφει μετά τις 24 Ιανουαρίου, ενώ οι τρεις ξένοι παίκτες (Κρνιτς, Παγιάν και Ραντούνοβιτς) έχουν διαμηνύσει πως θα παίξουν για τελευταία φορά και μετά θα αποχωρήσουν, εκτός, βέβαια, εάν συμφωνήσουν στις διαπραγματεύσεις τους με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Ανδρέα Ανατολιωτάκη.

Η "Ενωση" προέρχεται από τη νίκη επί της Λαμίας στη Γλυφάδα, που ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα, μετά και από αυτή επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα.

«Αυτό που προέχει είναι να σωθεί η ομάδα με κάθε τρόπο. Κάθε ένας που βρίσκεται στο οικοδόμημα της ΑΕΚ, πρέπει να βοηθήσει. Προσωπικά, δέχτηκα να βοηθήσω, γιατί πονάω αυτή την ομάδα και γιατί πιστεύω πως η ΑΕΚ αξίζει όχι μόνο να μείνει στη Volleyleague, αλλά μπορεί να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έχουμε πολλά προβλήματα, πολλές ελλείψεις, η ομάδα, λόγω της περιπέτειας που περνάει, έχει μείνει πολύ πίσω προπονητικά, αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας», τόνισε ο Γιώργος Κλαρούδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: