Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Παρελθόν από Άρη ο Μανωλόπουλος!!

Παρελθόν από τον Αρη αποτελεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Παρελθόν από Άρη ο Μανωλόπουλος
Λύθηκε η συνεργασία του Άρη με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ο 27χρονος φόργουορντ (2,08μ.) είχε πολύ περιορισμένο ρόλο στην ομάδα παίζοντας κάτι λιγότερο από έξι λεπτά κατά μέσο όρο στις τέσσερις εμφανίσεις του στην Α1.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα να τερματίσουν τη συνεργασία τους, προκειμένου ο αθλητής να μεταπηδήσει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον Σωτήρη Μανωλόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του
».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε στο arisbc.gr: «Μετά από πολλή σκέψη και κοινή συναίνεση με την ομάδα αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας Φεύγω σαν φίλος από το Nick Galis Hall. Όσο κράτησε αυτή η συνεργασία ήταν πολύ όμορφη εύχομαι στην ομάδα και τη διοίκηση να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει για τη φετινή χρονιά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυντηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: