Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Κι όμως χάνει!!

Στην πρώτη φετινή του ήττα υποχρέωσε τον ΑΠΟΕΛ ο Ερμής, ο οποίος επικράτησε 2-1 των πρωτοπόρων με ανατροπή, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. «Τριάρα» η Ομόνοια.

Κι όμως χάνει!
Πρώτη ήττα στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ καθώς έχασε εκτός έδρας 2-1 από τον Ερμή με ανατροπή, για την 14η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια, καθώς «διέλυσε» τη Νέα Σαλαμίνα με 3-0.

Φορτσάτοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι πρωτοπόροι, καθώς μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με τον Σωτηρίου να κάνει το 1-0 με κοντινό πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι, με τον Ονίλο να σκοράρει στο 48’ και στο 92' να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να υποχρεώνει την ομάδα του Γιώργου Δώνη στην πρώτη της φετινή ήττα.

Επιστροφή στις νίκες για την Ομόνοια η οποία επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 3-0. Ο Κιρμ άνοιξε το σκορ στο 43’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Ποτέ να κάνει το 2-0 στο 52’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ρούμπιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: