Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Στο προσκήνιο ο Ινσαουράλδε!

Ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο Χουάν Ινσαουράλδε που επιθυμεί να επιστρέψει στην Τούμπα φαίνεται πως εξετάζεται σοβαρά από τους Θεσσαλονικείς.

Στο προσκήνιο ο Ινσαουράλδε
Σοβαρά φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Χουάν Ινσαουράλδε, καθώς όλα τα δεδομένα είναι υπέρ της πιθανής συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό.

Πρώτα από όλα ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ, ενώ παράλληλα ο «Ελ Τσάκο» παρουσιάζεται κάτι περισσότερο από θετικός για να επιστρέψει στην Τούμπα.

30χρονος παίκτης μετά τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά θεωρείται σίγουρο πως τη νέα χρονιά θα φύγει από τον ρωσικό σύλλογο που ψάχνει άλλον παίκτη για τη θέση του.

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη Metrosport, φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Αργεντινού και εκείνος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στους «ασπρόμαυρους».

Ωστόσο, «εμπόδιο» μπορεί να αποτελέσει το ενδιαφέρον μίας άλλης πρώην ομάδας του, της Μπόκα Τζούνιορς και είναι ανοιχτό να επιστρέψει στην πατρίδα του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: