Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Άλαρνταϊς: «Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων»

Χαρούμενα Χριστούγεννα, αν και παίζουν κόντρα στην Τσέλσι, θα κάνουν άπαντες στην Γουέστ Χαμ σύμφωνα με τον Σαμ Άλαρνταϊς μετά τη νίκη κόντρα στην Λέστερ (2-0), που φέρνει τα «σφυριά» για πρώτη φορά στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκστο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 
«Το να είσαι 4ος στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας στην Γούεστ Χαμ. Επίσης το να έχουμε 31 βαθμούς πριν τα Χριστούγεννα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για εμάς.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, η νίκη μας ήταν δίκαια με δύο εξαιρετικά τελειώματα από τους Κάρολ και Ντάουνιγκ. Ο Στιούαρτ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς μέσους του πρωταθλήματος. Παίζει με μοναδικό τρόπο και η ανταμοιβή του είναι τα γκολ που βάζει.Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς πριν από το παιχνίδι με την Τσέλσι.
Θεωρώ ότι κανείς από τους παίκτες του Πίρσον δεν τον απογοήτευσε. Έδωσαν τα πάντα όταν έγινε το 2-0 και μας δημιούργησαν προβλήματα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και το έχει αποδείξει. Ελπίζω πως ο σύλλογος θα είναι υπομονετικός μαζί του και θα του δώσει κάποια χρήματα για μεταγραφές τον Ιανουάριο» σχολίασε ο Άλαρνταϊς.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: