Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Γεμάτο Ρέντη θέλει ο Ολυμπιακός!

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού απηύθυνε η αντρική ομάδα βόλεϊ ενόψει του τελευταίου ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ποζογίλνιτσα. Δωρεάν μέλη και παιδιά.«Να τελειώσουμε όπως αρχίσαμε» είπε ο Καζάζης

Γεμάτο Ρέντη θέλει ο Ολυμπιακός
Ένα γεμάτο κλειστό θέλει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, στο τελευταίο ματς που θα δώσει για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην αυστριακή Ποζογίλνιτσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, έχοντας ελεύθερη είσοδο για τους κατόχους διαρκείας και παιδιά. Μάλιστα, την ανακοίνωση συνόδευσαν φωτογραφίες από παλιότερο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Ελεύθερη είσοδος στα μέλη του Ολυμπιακού, στους κατόχους κάρτας φιλάθλου αλλά και σε παιδιά (κάτω των 18ετών) για τον έκτο και τελευταίο αγώνα της ομάδας μας στο CEV Champions League με αντίπαλο την Αυστριακή Ποζογίλνιτσα. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα για να αποφευχθεί η περίπτωση επιβολής προστίμου, αλλά και για να κλείσει με νίκη την φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς, χρήσιμους για το μέλλον και για την διεκδίκηση της πιθανότητας πρόκρισης στο CEV CUP!

Πάμε να ζήσουμε ξανά στιγμές σαν και αυτές με ένα γεμάτο κλειστό!!!
»

inner

inner

Καζάζης: «Να αποχαιρετήσουμε με νίκη»


Μπορεί να είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς για φέτος, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να παραδώσουν τα όπλα. Αυτό δήλωσε και ο Δημήτρης Καζάζης, τονίζοντας πως η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη».

«Πιστεύω ότι μετά την ήττα από την Φριντριχσάφεν χάθηκαν οι ελπίδες μας για να πετύχουμε κάτι καλό στην Ευρώπη. Πλέον εμείς δεν έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League αλλά ούτε και στα play out του CEV Cup. Όμως είναι σημαντικό για μας ότι παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τη διοργάνωση με μια νίκη. Να ολοκληρώσουμε τουλάχιστον όπως ξεκινήσαμε φέτος την πορεία μας στην Ευρώπη. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο όπως είναι η Ποσλογίλνιτσα».

Γιούρισιτς: «Σκεφτόμασταν πως θα ήταν διαφορετικά»


Στο νικηφόρο ματς της πρεμιέρας στην Αυστρία, αλλά και στα δύο χαμένα κόντρα στη Φριντρισχάφεν στάθηκε ο Μίλαν Γιούρισιτς, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στο ερχόμενο ματς.

«Η αλήθεια είναι ότι μετά τη νίκη στην πρεμιέρα σκεφτόμασταν ότι στο τελευταίο ματς για τη φάση των ομίλων με τον ίδιο αντίπαλο, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Εξ' αρχής θέλαμε να προκριθούμε όμως μετά τις δυο σερί ήττες από την Φριντριχσάφεν οι ελπίδες μας χάθηκαν. Την περασμένη βδομάδα χάσαμε στη Ρωσία από τη Ζενίτ Καζάν. Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε την εμφάνιση στο τρίτο σετ. Τώρα θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη με μια νίκη και από την Τρίτη και μετά να στρέψουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις. Πάντως σίγουρα θέλουμε μια καλή εμφάνιση και φυσικά τη νίκη ενώ περιμένουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: