Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Μέντες, Ραϊόλα και... Sexy Anamaria!!

Μπαρ, πιτσαρίες, οι μεγάλοι μάνατζερ έχουν τις δικές τους ιστορίες! Η Αναμαρία Προντάν μπήκε στο χώρο των ανδρών και... προκαλεί με deal και φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα! Γράφει ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος.
Ο πιο ισχυρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο Ζόρζε Μέντες είναι 48 ετών και πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων! Ο ίδιος έχει μεσολαβήσει στα τέσσερα από τα εφτά μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά deal στην ιστορία. Σε ένα μπαρ κατάφερε να ολοκληρώσει τη συμφωνία του Νούνο στη Λα Κορούνια, ενώ έμαθε άμεσα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά.
Ο Μίνο Ραϊόλα, ο πανίσχυρος μάνατζερ με διάσημους πελάτες όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Μάριο Μπαλοτέλι έχτισε την δική του αυτοκρατορία μέσα από μία... πιτσαρία.
Ο πατέρας του, Ιταλός μετανάστης, βρήκε το 1969 καταφύγιο στην Ολλανδία όπου άνοιξε το πρώτο εστιατόριο. Δημιούργησε μία μεγάλη αλυσίδα που έφτασε μέχρι τα 25 εστιατόρια, με τον Ραϊόλα ως τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας να αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις.
Μπορεί η Αναμαρία Προντάν να μην αγγίζει τους δυο κορυφαίος ατζέντηδες, αλλά η ίδια έχει καταφέρει να μπει δυναμικά στο χώρο και να στρέψει πάνω της τα βλέμματα σε Ευρώπη και Ασία! Παθιασμένη με τη δουλειά της, sex symbol στη Ρουμάνια και η ζωή της είναι ένα… ριάλιτι! Από πού ξεκίνησε η ίδια; Από αυτόματα μηχανήματα με τσίχλες!
Anamaria-Prodan-Al-Hilal-Saudi-Arabia

Κορυφαία μάνατζερ για το 2014 στη Ρουμανία, ευτυχισμένη σύζυγος και προσωπικότητα που... σκλαβώνει! Η Αναμαρία Προντάν είναι πίσω από μεγάλα deal, είναι η ατζέντης των... ειδικών αποστολών και μεγάλα ονόματα της Ρουμανίας της «χρωστούν» συμφωνίες που δεν θα είχαν γίνει χωρίς την παρουσία της. Οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο αφήνουν τους άνδρες με το στόμα ανοιχτό, δεν ήταν μοντέλο, αλλά μια παθιασμένη γυναίκα που της άρεσε να προκαλεί! Παντρεμένη με τον κόουτς, Ρέγκεκαμπφ και υπεύθυνη να πάει στην Αλ Χιλάλ τον Γιώργο Σαμαρά!
Τελείωσε Φιλολογία - Ιστορία, ωστόσο ασχολήθηκε ως δημοσιογράφος με τη μόδα, κάτι όμως που ο πατέρας της δεν ήθελε. Πέρασε αρκετά χρόνια πάνω σε αυτό το κομμάτι, μέχρι να πει... τέλος! Η εφημερίδα Sport XXI ήταν το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, ήταν ανάμεσα σε παίκτες, ζούσε γι αυτό και όπως έχει τονίσει: «Εδώ είναι ο κόσμος μου, ζω γι αυτό».
Ηταν εξαιρετική στη δουλειά της και η τηλεόραση έγινε το νέο σπίτι της! Δροσερή και σέξι παρουσία, έκανε δυναμικό μπάσιμο και κέρδισε τους Ρουμάνους!
Anamaria-Prodan-Al-Hilal-Saudi-Arabia-16
Ο πρώτος της γάμος την... ανάγκασε να τα αφήσει όλα και να φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες! Δεν φοβήθηκε το άγνωστο, αποφάσισε να στήσει επιχείρηση, μηχανήματα με καραμέλες σε όλες το Λας Βέγκας! Η Αναμαρία έκανε την τύχη της, η αδελφή της που ήταν μεσίτρια την βοήθησε να επενδύσει σε σπίτια. Ετσι, σε λίγα χρόνια είχε πέντε σπίτια τα οποία και... μοσχοπουλούσε. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα, πως μια κατοικία που αγόρασε 160.000 την πούλησε 700.000 ευρώ!
Είχε το... χάρισμα, είχε πολλά χρήματα, αλλά στην Αμερική δεν ήταν ευτυχισμένη! Έπειτα από 13 χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της, να ασχοληθεί με τη μπάλα, το αντικείμενο που λάτρευε όσο λίγα!
Anamaria-Prodan-Al-Hilal-Saudi-Arabia-17

Μέχρι τα 18 της ήταν το κορίτσι που δεν δημιούργησε προβλήματα. Αγγλικά, γαλλικά, πιάνο, αλλά μέσα σε ένα χρόνο τα πάντα γύρω της άλλαξαν. Ο πατέρας της πέθανε και η ίδια «χάθηκε». Από τα λίγα δολάρια στις ντίσκο, έφτασε να κλέβει χρήματα από το σπίτι και στο τέλος να... χάνει την περιουσία που της είχε αφήσει ο πατέρας της στα καζίνο. Ξενύχτια, κοιμόταν σε όποιο ξενοδοχείο ήθελε, δεν ήθελε να κάνει τίποτα άλλο στη ζωή της. Ο πρώτος της έρωτας ήταν ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου, τον οποίο παντρεύτηκε επειδή ήταν ο πιο όμορφος ποδοσφαιριστής στη Ρουμανία, ωστόσο το love story δεν είχε διάρκεια!
Το όνομά της... μπλέχτηκε σε σεξουαλικά σκάνδαλα, παντρεύτηκε μπασκετμπολίστα, που αποδείχθηκε και σωτήρας της, αφού ήταν ο άνθρωπος που την πήρε στην Αμερική! «Μέχρι τα 18 μου ήμουν παρθένα έτσι και τα κορίτσια μου» θα τονίσει η Αναμαρία, η οποία είναι πλέον μητέρα τριών παιδιών και φροντίζει μέσα από το ριάλιτι «Prodanca și Reghe» φροντίζει να δείχνει πως είναι εντός του σπιτιού. Παρά την παρουσία της οικογένειας Μπέκαλι, η ίδια κατόρθωσε να παραμείνει δυνατή, να έχει αρκετούς παίκτες και το ταλέντο της της χάρισε deal και αρκετά χρήματα! Δεν είναι πια... άθεη, ζητά πλέον βοήθεια από τον «Κύριο», αφού βλέπει πως μέσα από την Πίστη υπάρχει μια ισορροπία με την οικογένειά της. Παντρεμένη από το 2008 με τον κόουτς, Ρέγκεκαμπφ, δηλώνει τρελά ερωτευμένη!
Ωστόσο, κανείς δεν ξεχνά τις «απαγορευμένες» φωτογραφήσεις της, με το περιοδικό «Spoiler» να τονίζει πως η Αναμαρία δεν... τρελαίνεται για εσώρουχα! Ο άνδρας της στο Ριάντ και οι Σαουδάραβες μόνο με καλό μάτι δεν είδαν αυτή τη συνεργασία. Μπορεί να είναι εξαιρετικός τεχνικός, αλλά οι φωτογραφήσεις και η... άσωτη ζωή πάνε κόντρα στην θρησκεία και την κουλτούρα τους! Η ίδια πάντως φροντίζει να μη δίνει κανένα δικαίωμα και να περνά... απαρατήρητη, κάτι πάντως που είναι δύσκολο να συμβεί...
Anamaria-Prodan-Al-Hilal-Saudi-Arabia-19

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: