Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Πρώτη με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ για Βαλντές!!

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και πρώτη έπειτα από το Μάρτιο του 2014, όταν και είχε υποστεί ρήξη χιαστών, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Βίκτορ Βαλντές, στη νίκη (2-1) της δεύτερης ομάδας των «κόκκινων διαβόλων» επί της Λίβερπουλ.  
Ο Ισπανός πορτιέρο χρησιμοποιήθηκε από τη στιγμή που την περασμένη Παρασκευή δεν ήταν τελικά αυτός που κάθισε κάτω απ' τα δοκάρια της Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Κέμπριτζ για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
Έτοιμος να προσφέρει ξανά, έπειτα από απουσία εννέα μηνών, ο Βαλντές θέλει να δείξει στον Φαν Χάαλ ότι μπορεί να κοντράρει τον Ντε Χέα και να πάρει κι αυτός τις ευκαιρίες του στην Πρέμιερ Λιγκ δίχως να περιμένει το... ρεπό του συμπατριώτη του.
Στο ματς της ομάδας Νέων, δέχθηκε γκολ από τον Σινκλέρ στο 42ο λεπτό, ωστόσο, οι Πάουελ (34') και ΜακΝέιρ (47') χάρισαν στους «κόκκινους διαβόλους» τη νίκη με σκορ 2-1.
«Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα για τη Γιουνάιτεντ και το πρώτο μου ματς ήταν απέναντι στη Λίβερπουλ, έστω και σε επίπεδο Νέων. Μπράβο παιδιά για τη νίκη» έγραψε λίγο μετά το ματς στο instagram ο Βαλντές. 
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: