Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Κατέθεσε ένσταση η Νέα Κηφισιά!!

Ένσταση κατέθεσε η Νέα Κηφισιά μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων υποστηρίζει πως υπάρχει διπλή παράβαση από τους «πράσινους» στο 1:30’’ πριν τη λήξη!

Κατέθεσε ένσταση η Νέα Κηφισιά!
Συνέχεια και… έξω από το «Ζηρίνειο» θα έχει η αναμέτρηση της Νέας Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό, όπου οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 72-66!

Οι άνθρωποι της ομάδας των βορείων προαστίων κατέθεσαν ένσταση μετά το τέλος του αγώνα, καθώς υποστηρίζουν πως υπάρχει διπλή παράβαση από την πλευρά του «τριφυλλιού» στο 1:30’’ πριν τη λήξη και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 69-66!

Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ο Έι Τζέι Σλότερ αστόχησε σε τρίποντο, με την μπάλα να μη βρίσκει στεφάνη και να φτάνει στον Σάιλας, ο οποίος την έδωσε –άθελά του- στον Νίκο Παππά και εκείνος με τη σειρά του στον Εστέμπαν Μπατίστα που κέρδισε το αντιαθλητικό φάουλ από τον Ψαθά.

Όμως, σε εκείνο το σημείο ο χρόνος της επίθεσης του Παναθηναϊκού ανανεώθηκε, με τους ανθρώπους της Νέας Κηφισιάς να ισχυρίζονται το αντίθετο και τους διαιτητές να είναι απόλυτα σίγουροι πως αυτό έγινε ορθώς, καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων είχε πιάσει την μπάλα με τα δύο του χέρια, άρα είχε αλλάξει η κατοχή.

Παράλληλα, οι γηπεδούχοι θεωρούν πως στην προσπάθειά του να δώσει την μπάλα στον Μπατίστα ο Νίκος Παππάς πάτησε την τελική γραμμή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: