Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Οσμάν: «Θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Τα παν θα κάνουν οι παίκτες της Αναντολού Εφές για να νικήσουν τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Τσεντί Οσμάν μετά το ροζ φύλλο της ομάδας του επί της Γκαζιάντεπσπορ.

Οσμάν: «Θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό… αναπνέουν άπαντες στην Αναντολού Εφές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσεντί Οσμάν, μετά τη νίκη επί της Γκαζιάντεπσπορ. Στο ψυχολογικό κομμάτι της προετοιμασίας εστίασε για το συγκεκριμένο ματς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην Γκαζιάντεπσπορ, η οποία πάλεψε καλά. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς την περασμένη εβδομάδα χάσαμε τρία πολύ κρίσιμα ματς, ενώ η ήττα από τη Νίζνι μας πόνεσε. Σήμερα παίξαμε καλά και τώρα θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, γι’ αυτό θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε», δήλωσε ο Τσεντί Οσμάν μετά τη νίκη της Εφές επί της Γκαζιάντεπ.

inner

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε: «Σήμερα είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη για την Ευρωλίγκα κόντρα στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά. Από αύριο θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας πιο εντατικά, ενώ είμαι χαρούμενος που και έχουμε μαζί μας και τους τραυματίες. Πιστεύω πως με τον καιρό η ομάδα θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: