Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τσέλσι – Λίβερπουλ!! (preview)

Το «Γουέμπλεϊ» περιμένει... Η Τσέλσι του... αχόρταγου για τίτλους, Ζοσέ Μουρίνιο, φιλοξενεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ, τη Λίβερπουλ, που ξέρει ότι έχει την ευκαιρία για ένα τρόπαιο στην τελευταία σεζόν του Στίβεν Τζέραρντ.  
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «4» του Capital One Cup χάρη στα γκολ των Εντέν Αζάρ και Ραχίμ Στέρλινγκ πριν από μια εβδομάδα και ετοιμάζονται πλέον για το 90λεπτο που θα κρίνει τον πρώτο φιναλίστ της φετινής διοργάνωσης.
Βέβαια, από εκείνο το παιχνίδι, μεσολάβησαν αναμετρήσεις για το Κύπελλο Αγγλίας, με την Τσέλσι να δέχεται... τεράστιο και ηχηρότατο χαστούκι από τη Μπράντφορντ με το τελικό 4-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε μια αναμέτρηση όπου το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο προηγήθηκε με δύο γκολ! Αντίθετα, η Λίβερπουλ αντιμετώπισε τη Μπόλτον, με τις δυο τους να λύνουν τις διαφορές του σε ρεβάνς μετά το 0-0.
Ναι μεν οι «μπλε» είναι... πληγωμένοι και θέλουν να ξεσπάσουν παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, όμως, οι «κόκκινοι» τους έδωσαν να καταλάβουν ότι θα το παλέψουν μέχρι τέλους και η εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο «Άνφιλντ» ήταν ένα... μήνυμα.
Συν τοις άλλοις, δεν θα πρέπει να παραβλέπει κανείς το αίσθημα που υπάρχει στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ για την κατάκτηση του τροπαίου, στην τελευταία χρονιά του Στίβεν Τζέραρντ με την κόκκινη φανέλα. Αυτό δεν λέει κάτι στον Ζοσέ Μουρίνιο, που όμως, ευελπιστεί το πρωί της Τετάρτης να μην βρει την ομάδα του μονάχα σε δύο διοργανώσεις από τις τέσσερις που ήλπιζε να συνεχίσει να συμμετέχει...
Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν αρκετοί βασικοί για την Τσέλσι, με τους Κουρτουά, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Μάτιτς, Ντιέγκο Κόστα, Φάμπρεγας και Αζάρ να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα. Αμφίβολοι είναι οι Μίκελ και Σούρλε. Η παρουσία του Ντάνιελ Στάριτζ στην αποστολή των «κόκκινων» συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητές, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι ο Άγγλος φορ θα παίξει, δεδομένων των λεγομένων του Μπρένταν Ρότζερς περί ρίσκου. Επιστρέφουν οι Τζέραρντ και Σκρτελ που ξεκουράστηκαν στο ματς Κυπέλλου με τη Μπόλτον.
Πιθανές ενδεκάδες:
Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Γουίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ – Κόστα
Λίβερπουλ (3-4-3): Μινιολέ – Τσαν, Σκρτελ, Σακό – Χέντερσον, Λούκας, Τζέραρντ, Μορένο – Μάρκοβιτς, Στέρλινγκ, Κουτίνιο
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: