Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Το κερασάκι στην τούρτα!

Ο ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων νίκησε (1-0) και στο δεύτερο ματς τον Πανθρακικό και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σκόραρε και πάλι ο Λαμπρόπουλος.

Το κερασάκι στην τούρτα
Τυπική διαδικασία, όπως αναμενόταν, ήταν η ρεβάνς του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο.

Οι Κρητικοί επικράτησαν (1-0) και στο δεύτερο ματς της ομάδας από την Κομοτηνή, χάρη σε τέρμα του Λαμπρόπουλου στο 13ο λεπτό, που με δυνατό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού πήραν πολύ εύκολα την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος δεν έχει και πολλές επιλογές, έκανε δύο αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ξεκινώντας τους Μακρή, Μαραθιανό, ενώ άφησε έξω τους Κουτσιανικούλη, Τζορτζ.

Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως είχαν αποδεχθεί τον ρόλο τους. Δεν έδειξαν να πιστεύουν στην ανατροπή και απείλησαν ελάχιστα τον Λόρια.

Ο Μερεμπασβίλι πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις μισή ώρα, καθώς ένιωσε έντονες ενοχλήσεις, μετά από σκληρό μαρκάρισμα και εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης (62' Μανιδάκης), Φαζός, Δαμιανάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (75' Τζορτζ), Μερεμπασβίλι (36' λ.τ Κουτσιανικούλης), Μαραθιανός, Ροβίθης.

Πανθρακικός (Ρόκα): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου (69' Μελίσσης), Μάρτινς, Μπαλντά (87' Στόγιος), Ηλιάδης, Ζδράβος, Φραγκούλης, Γκουτσίδης, Ψάλτης, Μουζαζβίλι, Χασομέρης (69' Μεχία).


Διαιτητής: Γιώργος Λιαχούδης, βοηθοί Στυλιανός Τσολάκης, Ιωάννης Κοντίζας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: