Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Καλός βαθμός συγκέντρωσης»

Ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μία άνετη νίκη επί του Απόλλωνα, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Καλός βαθμός συγκέντρωσης»
Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Μάλιστα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην ομάδα του Νίκου Βετούλα, ενώ ευχαρίστησε και τους φίλους των Πειραιωτών για τη στήριξή τους στο κλειστό της «Περιβόλας».

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς γιατί παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα καλά δουλεμένη στο γήπεδο, πολύ αθλητική με καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι και ο βαθμός συγκέντρωσής μας ήταν καλός στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Πήραμε μια διαφορά ασφαλείας και την κρατήσαμε ως το τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα για την εικόνα που έχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε απόψε», είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Κώστας Σλούκας, από τη μεριά του, υπογράμμισε: «Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με ποιότητα και σωστά προετοιμασμένη. Έπρεπε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, στα περισσότερα σημεία το κάναμε, είχαμε συγκέντρωση και τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: