Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Δεν «ξεγράφει» Μπαλοτέλι ο Ρότζερς!!

Την άποψη πως ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει ακόμα την ευκαιρία να παλέψει και να κερδίσει ξανά τη θέση του στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς.
Ο Ιταλός επιθετικός δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στους «κόκκινους», με αρκετά δημοσιεύματα να τον θέλουν να βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου από το «Άνφιλντ» (ειδικά μετά την απουσία του από την αποστολή για το ματς με την Μπόλτον στο Κύπελλο).
Ο Ρότζερς, ωστόσο, δήλωσε πως δεν… ξεγράφει κανέναν ποδοσφαιριστή και πως η πόρτα της ενδεκάδας είναι ακόμα ανοικτή για τον Μπαλοτέλι, αρκεί αυτός να παλέψει για να αποδείξει τι αξίζει.
«Θα δώσουμε στον Μάριο κάθε ευκαιρία. Τον πήραμε εδώ στην αρχή της σεζόν για να του δώσουμε κάθε ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί σταθερά σε αυτό το επίπεδο. Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για τον ίδιο, αλλά είναι ένα καλό παιδί που θέλει να παλέψει. Διαβάζω διάφορα αλλά κάθε παίκτης αν προσπαθήσει στην προπόνηση μπορεί να καταφέρει να κερδίσει και πάλι τη θέση του» ήταν τα λόγια του προπονητή της Λίβερπουλ.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: