Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Νέτο στο gazzetta.gr: «Θέλω Ολυμπιακό, όλα είναι ανοιχτά»!

Ο Λουίς Νέτο αποκαλύπτεται πρώτη φορά σε ελληνικό ΜΜΕ, εκφράζοντας στο Gazzetta.gr την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό!
Το Gazzetta.gr εντόπισε τον Πορτογάλο σέντερ μπακ, που κάνει το δεύτερο στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας με την Ζενίτ και παραμένει ο μεγάλος στόχος των «ερυθρολεύκων»! Ο Νέτο εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τόνισε πως είναι μία καλή ευκαιρία για εκείνον και έδειξε το πόσο εκτιμά τον Βίτορ Περέιρα. Αρχικά τοποθετήθηκε για την κατάσταση που υπάρχει αυτήν την στιγμή γύρω από την υπόθεσή του: «Είναι όλα ανοιχτά. Αυτήν την στιγμή υπάρχει μία διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό.
Το θέμα είναι εάν η Ζενίτ με παραχωρεί ή όχι. Δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με μένα».Στην ερώτηση για το πως αντιμετωπίζει την προοπτική του Ολυμπιακού καθώς και τι άποψη έχει για τον Βίτορ Περέιρα απάντησε: «Όπως είπα και πριν είναι μία μεταγραφική περίοδος και δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Ξέρω πολύ καλά για τον Ολυμπιακό και τον κύριο Περέιρα. Το πόσο καλός προπονητής είναι και τι δουλειά έχει κάνει. Θα είναι σίγουρα μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός και θα ήθελα να παίξω εκεί, όμως έχω συμβόλαιο και δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο». 
Όσο για τις άλλες προσφορές που έχει και το πότε θα κριθεί οριστικά η περίπτωσή του τόνισε: «Δεν έχει σημασία να μιλήσω για άλλες προσφορές ή για άλλες ομάδες. Σας λέω πως υπάρχει σίγουρα ο Ολυμπιακός. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς το πότε θα έχουμε νέα. Ελπίζω ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Θα πρέπει όμως πρώτα να μου πει η Ζενίτ πως πρέπει να φύγω».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: