Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Φεύγει από Γιούβε ο Δώνης! Πάει στην...!!

Εξελίξεις με τον νεαρό Έλληνα άσο που είναι στην Γιουβέντους. Γιατί βρίσκεται στην Ιταλία ο πατέρας του και με ποια ομάδα συζητάει... Πολύ πιθανό φαντάζει τις τελευταίες ώρες το σενάριο της αποχώρησης του Τάσου Δώνη από την Γιουβέντους, καθώς υπάρχει ομάδα στην Ιταλία που τον θέλει πάρα πολύ και ήδη συζητάει με τη «Μεγάλη Κυρία» για την απόκτησή του.
Μάλιστα, το θέμα είναι αρκετά σοβαρό, καθώς στο Τορίνο βρίσκεται και ο πατέρας του, Γιώργος, ο οποίος ήθελε να παρακολουθεί από κοντά τις διαπραγματεύσεις για την πιθανή μεταγραφή του γιου του από τη «Γιούβε» στη Σασουόλο.
Η στήλη «sportdog penalty» έχει το αποκλειστικό θέμα και μας ενημερώνει μάλιστα και για τα... εμπόδια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις συζητήσεις των δύο ομάδων. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Sportdog, η Σασουόλο θέλει τον Δώνη ως ελεύθερο, όμως η Γιουβέντους επιμένει για τον δανεισμού του Έλληνα επιθετικού της.
Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα, αφού οι δύο σύλλογοι δεν τα βρίσκουν στο συγκεκριμένο κομμάτι, όμως είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσουν τελικά στη συνιδιοκτησία!
Ο κόουτς της Σασουόλο πιστευει πολύ στο ταλέντο του Τάσου Δώνη κι αν καταλήξει τελικά εκεί, σίγουρα θα πάρει ματς και με την πρώτη ομάδα, κάτι που δεν έχει για την ώρα στην Γιουβέντους. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιώργος Δώνης προτιμάει τη Σασουόλο, παρότι υπάρχουν προτάσεις για τον Τάσο τόσο από την Σαμπντόρια όσο και από τη Σέλτικ!
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: