Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ιντσάγκι: «Δεν σκοράρεις συχνά τέτοια γκολ» (vid)

Ο Πίπο Ιντσάγκι θυμάται στο FourFourTwo το εκπληκτικό γκολ που είχε πετύχει στο ματς με την Μπαρτσελόνα το 2010.
Η Μίλαν παίζει με την Μπαρτσελόνα στο Nou Camp τον Αύγουστο του 2010 και μετά από 66' οι γηπεδούχοι προηγούνται 1-0 με το πρώτο γκολ του Βίγια με την μπλαουγκράνα φανέλα. Ο Κλάρενς Ζέεντορφ παίρνει την μπάλα μετά από απρόσεχτο παιχνίδι έξω από την περιοχή και βγάζει μπαλιά ακριβείας στον Ιντσάγκι.
Ο Ιταλός επιθετικός – που δεν ήταν οφσάιντ, σε αντίθεση με τα όσα είχε ισχυριστεί κάποτε ο Φέργκιουσον: ότι αυτή ήταν η φύση του – με εντυπωσιακή κίνηση στο αέρα και με μαγικό βολέ με το αριστερό στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

«Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με εκείνο το γκολ, έστω και αν ήταν σε φιλικό. Δεν σκοράρεις τέτοια γκολ κάθε μέρα στο Nou Camp. Η μπαλιά του Ζέεντορφ ήταν εκπληκτική και μου έδωσε τον χρόνο να κάνω την κούρσα και εκείνο το τελείωμα», μας είπε ο Ιντσάγκι.
«Ήταν σίγουρα ένα γκολ που χαίρεσαι να βλέπεις, ειδικά από τη στιγμή που ήταν σε αυτό το στάδιο και με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα». Καμία αμφιβολία. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ήταν συνηθισμένοι σε τέτοια γκολ, όμως του Ιντσάγκι ήταν όντως μοναδικό. Όπως λέει και ο ίδιος ο Ιταλός: «Ξέρω ότι θα με θυμούνται ως έναν παίκτη που πέτυχε τα περισσότερά του γκολ από κοντά, όμως νομίζω ότι αυτό το γκολ δείχνει τι ήμουν ικανός να κάνω.



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: