Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Αραβίδης: «Εύχομαι μεγαλύτερη κούπα στο τέλος»

Τον πόθο της κατάκτησης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ εξέφρασε με νόημα ο Χρήστος Αραβίδης. Κρατώντας το βραβείο του MVP με τον Παναιγιάλειο, ευχήθηκε να κάνει απολογισμό στο τέλος με μια μεγαλύτερη κούπα.

Αραβίδης: «Εύχομαι μεγαλύτερη κούπα στο τέλος»
Την επιθυμία στο τέλος της χρονιάς να κάνει απολογισμό με μια κούπα μεγαλύτερη απ’ αυτή του «MVP» που κρατούσε στα χέρια μετά το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (3-0) έκανε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ σημείωσε ότι στόχος της ομάδας είναι ν’ αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι περαστική απ’ τη Football League, ωστόσο υπονόησε ξεκάθαρα ότι στόχος είναι και το Κύπελλο Ελλάδας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αραβίδης

Για το παιχνίδι: «Στόχος μας είναι να νικάμε όλες τις ομάδες και να αποδεικνύουμε ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία. Αν σήμερα δεν είχα σκοράρει εγώ τρεις φορές και είχε σκοράρει κάποιος άλλος συμπαίκτης μου θα ήμουν εξίσου χαρούμενος. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να είμαστε εδώ με μια μεγαλύτερη κούπα και να κάνουμε τον απολογισμό».

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Έχουμε μπροστά μας το ματς με την Κέρκυρα. Πρέπει να γεμίσουμε μπαταρίες, είμαστε καλύτεροι από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Καθρέφτης γι' αυτό είναι το γήπεδο και θα πρέπει να αποδεικνύουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: