Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Μουρίνιο: «Ξεχνάμε τη Μπράντφορντ και... πάμε τελικό»

Τους παίκτες του να αφήσουν στο παρελθόν ό,τι συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, στο μέγα κάζο που υπέστησαν από τη Μπράντφορντ και να εξασφαλίσουν ότι θα βρίσκονται στον τελικο του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ» ξεπερντώντας το εμπόδιο της Λίβερπουλ στον επαναληπτικό ημιτελικό της Τρίτης, κάλεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.  
Η Τσέλσι δεν είχε χρόνο για απογοήτευση και περισυλλογή μετά το 4-2 από τη Μπράντφορντ στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και επικεντρώνεται στη ρεβάνς με τους «κόκκινους» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, ανέφερε:
«Το πιο σημαντικό μας παιχνίδι είναι αυτό με τη Λίβερπουλ που ακολουθεί. Μέτα θα δούμε τα υπόλοιπα... Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη με τη Μπράντφορντ και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ. Είναι καλό που παίζουμε ξανά ένα τόσο σημαντικό ματς με λίγες μέρες διαφορά από το προηγούμενο που δεν ήταν καλό για εμάς. Όταν χάνεις θέλεις να επανέλθεις άμεσα στις επιτυχίες και είναι καλό γιατί μένεις συγκεντρωμένος. Δεν έχεις χρόνο να... γκρινιάξεις, να απογοητευτείς και να κάνεις αναλύσεις επί αναλύσεων».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: