Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!!

Το πρωί της Τρίτης (27/01) πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο ντέρμπι μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής 1/02.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης, αναφέρει:
«Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έγινε σήμερα Τρίτη (27/1) η συζήτηση για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 1/2, στις 5μ.μ., στο «Nick Galis Hall». Την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκπροσώπησε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης.
Οι κυριότερες αποφάσεις ήταν οι εξής:
1. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. να θεωρήσει έως και 5.000 εισιτήρια.
2. Πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, στην κερκίδα 1, από το ύψος των δημοσιογραφικών θεωρείων μέχρι και την 4η σειρά να παραμείνουν κενές όλες οι θέσεις. Οι δύο πρώτες σειρές καθισμάτων θα διατεθούν για τις ανάγκες των επισήμων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στα ανωτέρω κενά καθίσματα, καθώς και στις σειρές έμπροσθεν των δημοσιογραφικών θεωρείων, θα εγκατασταθεί αστυνομική δύναμη, για την προστασία της φιλοξενούμενης ομάδας και των επισήμων αυτής.
3. Για τους επίσημους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα χορηγηθούν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ 15-20 προσκλήσεις.
4. Οι θύρες του γηπέδου να είναι ανοιχτές 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
5. Να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του γηπέδου.
6. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.
Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. τονίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας να μην έχουν στην κατοχή τους κέρματα, αναπτήρες και αντικείμενα που θα τους αφαιρεθούν στις εισόδους του γηπέδου, όπου ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: