Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Μουρίνιο: «Τώρα είναι πιο δύσκολο να πάρεις τίτλο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως πήρε αμέσως τηλέφωνο την γυναίκα του για να της μεταφέρει τα ευχάριστα νέα και ότι πλέον δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίζεις τίτλους στην Αγγλία.
Ο Πορτογάλος προπονητής των «Μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο μετά την κατάκτηση του League Cup από την ομάδα του τόνισε: «Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολο να πάρεις τίτλο στην Αγγλία. Είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με την πρώτη μου περίοδο στην Τσέλσι. Ήταν ένας σκληρός και δυνατός τελικός και οφείλω να επικροτήσω την προσπάθεια της Τότεναμ και την δουλειά του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Κάθε παίκτης μας που προσέφερε ώστε να φτάσουμε έως εδώ είναι ένας μεγάλος νικητής για μένα. Προσωπικά θεωρώ πως ο Κουρτουά αξίζει αυτό το Κύπελλο όσο και ο Τσεχ».
Για τον ίδιο και το πως νιώθει μετά από αυτό το τρόπαιο της Τσέλσι επισήμανε: «Με το που τελείωσε ο αγώνας πήρα την γυναίκα μου για να της πω το αποτέλεσμα και ότι πήραμε το τρόπαιο. Δεν μπορούσα να περιμένω. Είναι σημαντικό για μένα να βιώνω το ποδόσφαιρο και να το χαίρομαι σαν παιδί, αν και είμαι 52 ετών. Αισθάνομαι ακόμα σαν παιδί». Εκτός των άλλων αποκάλυψε πως «ο Νεμάνια Μάτιτς πριν την έναρξη του αγώνα μίλησε στα αποδυτήρια. Χρησιμοποίησε τον πόνο του και τον τραυματισμό του για να δώσει έξτρα κίνητρο στους συμπαίκτες του».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: