Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Αντερλεχτ «κολλιτσίδα»

Ο,τι μπορεί κάνει η Αντερλεχτ για να «κλέψει» την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Jupiler League από την Κλαμπ Μπριζ, αφού επικράτησε 2-0 της Κορτράικ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Αντερλεχτ «κολλιτσίδα»
Η Αντερλεχτ επικράτησε 2-0της Κορτράικ στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Jupiler League και μείωσε στο -1 τη διαφορά της στη δεύτερη θέση από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ, στην προσπάθεια να της «κλέψει» την κορυφή της κανονικής περιόδου του βελγικού πρωταθλήματος, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της. Παράλληλα, οι «αντερλεχτουά» διατήρησαν το αήττητό τους για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν οριακά στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι δυο φορές κυπελλούχοι Ευρώπης ήταν ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια, χάρη στα τέρματα των Μίτροβιτς στο 40’ και Ντεντόνκερ στο 85’, με τους γηπεδούχους να επικρατούν, παρά την αποβολή του Ρολάντο στο 6’. Στο 81’, αποβλήθηκε και ο Μάρουσιτς για την Κορτράικ.


Η σύνθεση της Αντερλεχτ: Προτό, Ντεσάχτ (90’ Κολέν), Ν’ Σακαλά, Ρολάντο, Βαν Ντερ Μπόρε, Ντεφούρ (57’ Νιούτινκ), Ντεντόνκερ, Μαρίν (75’ Ατσεαμπόνγκ), Τιέλεμανς, Μίτροβιτς, Ναχάρ

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: