Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ιτάνζ: «Ανησυχώ, αλλά κοιτάω μόνο τον ΠΑΟΚ»

Προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος δήλωσε προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Ιτάνζ: «Ανησυχώ, αλλά κοιτάω μόνο τον ΠΑΟΚ»
Την ανησυχία του Σαρλ Ιτάνζ έχουν προκαλέσει τα τελευταία περιστατικά βίας που σημειώθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δήλωσε προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν άλλη επιλογή από αυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής γκολκίπερ στη SportDay

Για τον τίτλο του MVP για τον μήνα Ιανουάριο, σύμφωνα με τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ:

«Για εμένα το πιο σημαντικό ήταν να δουλεύω όσο καλύτερα και να περιμένω για την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα. Προσπαθούσα κάθε μέρα για το καλύτερο, μέχρι ο προπονητής να με χρειαστεί».

Για το πώς διαχειρίστηκε το διάστημα που ήταν εκτός:

«Οι σεζόν είναι πάντα μεγάλες. Σε τέτοιες περιπτώσεις το θέμα είναι να μένεις ήρεμος και να δουλεύεις. Ναι, παραδέχομαι ότι ήταν δύσκολο για εμένα, αφού έμεινα εκτός αγώνων για πρώτη φορά τόσο διάστημα εδώ και 12 χρόνια καριέρας».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει και μετά από αυτή την σεζόν:

«Δεν ξέρω, αυτό εξαρτάται από το κλάμπ. Αν έχω την ευκαιρία δεν θα είμαι αρνητικός. Πέρυσι πέρασα μία δύσκολη σεζόν στην Τουρκία, χωρίς την οικογένειά μου, αλλά αυτή με βοήθησε να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου. Εγινα πιο δυνατός».

Για το τι έφταιξε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε εκτός στόχων το περασμένο διάστημα:

«Δεν ξέρω τι να πω... Δεν ξέρω...».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Τα ζω εδώ και χρόνια και τώρα τα θεωρώ αστεία όλα αυτά… Δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον… Από την άλλη πρέπει να ζούμε με όλα αυτά. Ανησυχώ πάντως και ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο, με τη δουλειά μου και τον σύλλογο… Με τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: