Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Σε πρώτο πλάνο Πέλκας και… χρέη!

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Πέλκα με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι και οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν αποφασίσει αν θα κρατήσουν τον νεαρό χαφ που παίζει στη Σετούμπαλ. Στάση αναμονής για το θέμα των χρεών.

Σε πρώτο πλάνο Πέλκας και… χρέη
Σε δεύτερο πλάνο πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΟΚ το αγωνιστικό, ύστερα από την αναστολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι μία από τις υποθέσεις που φαίνεται πως συζητήθηκε είναι εκείνη του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στη Σετούμπαλ και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2015.

Ωστόσο, από την 1η Ιουλίου αποκτά το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για τη επόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στην Πορτογαλία ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει παίξει σε 19 ματς, ενώ έχει τέσσερα γκολ και μοιράσει δύο ασίστ στους συμπαίκτες.

Οι όποιες συζητήσεις, όμως, θα γίνουν με τον Ιάκωβο Αγγελίδη από τη στιγμή που δεν υπάρχει για την ώρα τουλάχιστον τεχνικός διευθυντής στον σύλλογο.

Την ίδια ώρα, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι εν αναμονής της νομοθετικής ρύθμισης που ετοιμάζει η Κυβέρνηση για το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο. Το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει την τελική μορφή της ρύθμισης, η οποία αναμένεται εντός της εβδομάδας αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να κινηθεί άμεσα για την καταβολή τους χρέους τους, πληρώνοντας εφάπαξ το πρωτογενές χρέος, απαλλασσόμενος από τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: