Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ίνγκλις: «Είχα τέτοιες καλές μέρες και στην Ισπανία»

Ευχαριστημένος τόσο με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανελευσινιακού, όσο και για την προσωπική του απόδοση, ήταν ο Καρλ Ίνγκλις.

Ίνγκλις: «Είχα τέτοιες καλές μέρες και στην Ισπανία»
Το ένδοξο παρελθόν του στο ισπανικό πρωτάθλημα θυμήθηκε ο Καρλ Ίνγκλις, λόγω της πολύ καλής απόδοσης που είχε στη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανελευσινιακού.

Όσον αφορά στις μέτριες εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ο Καναδός γκαρντ είπε πως στο πρώτο ματς κανείς εκτός του Μενσά-Μπονσού δεν ήταν καλός, ενώ στο δεύτερο έφταιγε το… μαρκάρισμα πάνω στον Σπανούλη.

«Ήταν μία καλή μέρα για μας, πετύχαμε μία καλή νίκη. Ήταν ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανελευσινιακός πάλευε σε όλη την διάρκειά του. Από την αρχή είχαμε το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο δεν είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα που παίξαμε και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Πολλοί παίκτες συνέφεραν στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι για τη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο Καρλ Ίνγκλις.

Για την προσωπική του απόδοση: «Ένιωθα καλά από την αρχή. Σούταρα καλά. Ένιωθα ότι ήμουν σε καλή μέρα. Από ότι θυμάμαι, είχα τέτοιες καλές μέρες και στην Ισπανία. Το σημαντικό για μας είναι ότι παίξανε καλά όλα τα παιδιά. Τρέξαμε αρκετά, εκτελέσαμε σωστά. Πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα στους επόμενους αγώνες, ίσως και να τρέξουμε περισσότερο. Θα το δούμε στο μέλλον».

Για το γεγονός ότι έπαιξε καλά μετά τις δύο μέτριες εμφανίσεις του στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αν εξαιρέσουμε τον Ποπς, δεν παίξαμε καλά. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ένιωθα πολύ καλύτερα, αλλά όταν έχεις απέναντι σου τον Σπανούλη και άλλους παρόμοιους παίκτες είναι διαφορετικό. Χρεώθηκα με φάουλ από την αρχή. Στην προπόνηση μπορείς να μαρκάρεις πιο εύκολα αυτούς τους παίκτες, στους αγώνες σφυρίζονται φάουλ με το παραμικρό και αυτό με εκνεύρισε. Ήμουν σίγουρος ότι σήμερα θα έπαιζα καλύτερα. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: