Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Λευκή… πετσέτα η Ατλέτικο!!

Ανήμπορη να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα έδειξε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «χλωμοί» ροχιμπλάνκος έμειναν στο 0-0 με τη Σεβίλλη κι αν η Ρεάλ κερδίσει, θα χρειάζονται… κιάλια για την κορυφή.

Λευκή… πετσέτα η Ατλέτικο!

Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά… μείωσε στους έξι την απόσταση των Μαδριλένων απ’ την κορυφή, με τη Ρεάλ βέβαια να ‘χει την ευκαιρία να… εκτοξεύσει τη διαφορά στους εννιά εφόσον νικήσει τη Βιγιαρεάλ και ουσιαστικά να θέσει εκτός πρωταθλήματος την συμπολίτισσα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά οι πρωταθλητές κινδυνεύουν να χάσουν και την απευθείας έξοδο στο Champions League, δεδομένου ότι η Βαλένθια είναι μόλις στο -1!

Παιχνίδι κέντρου, σκληρών μονομαχιών, τακτικής και άμυνας έγινε κυρίως στην Ανδαλουσία. Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη στιγμή τους στο 27’ με δοκάρι του Ιμπόρα, ενώ στο δεύτερο μέρος παρά την πίεση που άσκησαν δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη κι ως εκ τούτου έμειναν στο -7 απ’ την προνομιούχο τέταρτη θέση που οδηγεί στο... σεντόνι (μέσω προκριματικών).

Παρά την είσοδο των Μάντζουκιτς και Τόρες στην επανάληψη, η εικόνα της Ατλέτικο δεν βελτιώθηκε, πλην μιας φάσης του Ισπανού φορ που δεν σημάδεψε σωστά σε… πλάγιο τετ-α-τετ.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: