Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Κουστένης: «Έχει ανέβει επίπεδο η ΑΕΚ»

Καμία σχέση με την ΑΕΚ του πρώτου γύρου, δεν έχει αυτή του δεύτερου, όπως δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης μετά την ήττα του Πανελευσινιακού στο ΟΑΚΑ.

Κουστένης: «Έχει ανέβει επίπεδο η ΑΕΚ»
Οι χαρισματικοί σκόρερ της ΑΕΚ δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Πανελευσινιακό και έτσι ήρθε μοιραία και δίκαια η ήττα για την ομάδα της Ελευσίνας, σύμφωνα με όσα είπε ο Τζίμης Κουστένης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης:

«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι όπου οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο λόγο. Αυτό αποδεικνύεται και από το τελικό σκορ. Το δυσάρεστο για μας είναι ότι η ΑΕΚ έχει πάρα πολλούς σκόρερ που όταν βρεθούν σε καλή μέρα, είναι δύσκολο να τους κερδίσεις. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετούς αυτοματισμούς και από τις δύο πλευρές. Ξεκινάμε από αύριο προετοιμασία για το ματς με Τρίκαλα το οποίο είναι “τελικός” για μας. Η ΑΕΚ έχει ανέβει επίπεδο σε σχέση με τον πρώτο γύρο, διαθέτει στο ρόστερ της χαρισματικούς σκόρερ που μπορούν να σε “σκοτώσουν” στην καλή τους μέρα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Από την πλευρά του, ο Βίνσεντ Σίμπσον υπογράμμισε: «Από την αρχή ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά, σκόραρε καλά από το πρώτο δεκάλεπτο και όταν πήγε η διαφορά στους 20 πόντους ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε, ειδικά από τη στιγμή που οι παίκτες-κλειδιά της ΑΕΚ μπήκαν σε ρυθμό σκοραρίσματος. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: