Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Τα εισιτήρια κόντρα στην ΑΕΚ!!

Ο Απόλλωνας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και η πατρινή ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της για την διάθεση των εισιτήριων της αναμέτρησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
«Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2014-15 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας Carna και την ΑΕΚ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 (17:00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας Carna. Τα εισιτήρια διατίθενται από:
1. Το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας (κυλικείο και γραφεία συλλόγου),
2. Το κατάστημα αγοράς κρεάτων «Carna» στη ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 204,
3. Το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης» (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου),
4. Τις ξένες γλώσσες «Κουτσαντώνη»,
5. Το κατάστημα ρούχων «Simeonidou Men’s Dressing Spot»,
6. Τα καθαριστήρια «Stegno Plus» (1ο κατάστημα Γλαύκου 9, Περιβόλα – είσοδος εμπορικού κέντρου Carrefour, 2ο κατάστημα Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών και Αμερικής – στοά super market ΑΒ Βασιλόπουλου),
7. Το ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270,
8. Την ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149.
Υπενθυμίζεται ότι κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθεύεται μέχρι δύο εισιτήρια και θα είναι υποχρεωμένος κατά την αγορά να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του (ταυτότητα ή διαβατήριό) για λόγους ασφαλείας.
Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στη διάρκεια της προπώλησης, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, θα έχουν σημαντική έκπτωση. Συγκεκριμένα:
• Τα εκπτωτικά εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» θα κοστίζουν 12,00 ευρώ (αντί για 15,00 ευρώ),
• Στην κερκίδα «Β» θα κοστίζουν 17,00 ευρώ (αντί για 20,00 ευρώ) και
• Στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 22,00 ευρώ (αντί για 25,00 ευρώ).
Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλων Carna από το σπίτι τους μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr
Με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι φίλαθλοι για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο παιχνίδι του Απόλλωνα Carna με την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: