Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

«Στροφή σε Πανιώνιο…»

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας με 1-0 επί του Εθνικού Σερρών.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Αρχικά, είπε:«Συγχαρητήρια σε όλους. Παίξαμε σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά ήμασταν καλύτεροι. Πετύχαμε γκολ και χάσαμε ευκαιρίες να βάλουμε και δεύτερο γκολ και να το κάνουμε πιο εύκολο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Μέχρι σήμερα χαιρόμαστε. Από αύριο τέλος το παιχνίδι αυτό. Στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που ακολουθεί σε τρεις ημέρες».
Και πρόσθεσε: «Είχαμε πάθος, τρεξίματα κερδίσαμε μονομαχίες. Πως μπορείς να μην είσαι ευχαριστημένος; Η αστοχία νομίζω πως ήταν κυρίως λόγω του κακού γηπέδου και όχι από φλυαρία».
Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική κατάσταση των νέων αποκτημάτων: «Πιστεύουμε πολύ σε αυτούς και το έχω πει και στους ίδιους. Σε αυτή την ομάδα είναι δύσκολο να μπει και να παίξεις βασικός. Από άποψη φυσικής κατάστασης είναι έτοιμοι. Θα μας δώσουν λύσεις και βοήθειες στη προσπάθεια που κάνουμε».
Για αυτούς που ήταν εκτός αποστολής: «Τους εμπιστεύομαι όλους. Εχω πολλούς ποδοσφαιριστές είναι ευχάριστο αυτό, μπορώ και καλύπτω κενά. Σήμερα πήραμε 21 παίκτες στην αποστολή. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους πως δίνουν ίσες ευκαιρίες σε όλους. Εχει πολλά παιχνίδια ακόμα. Ολοι είναι σημαντικοί και όλοι θα χρειαστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: