Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Όλοι μαζί κατά της βίας!!

Στην άκρη άφησαν τις διαφορές τους οι πρόεδροι των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και ομόφωνα συμφώνησαν σε σκληρά μέτρα για τον περιορισμό των φαινομένων βίας.

Όλοι μαζί κατά της βίας!

Ανάμεσά τους και οι Βαγγέλης Μαρινάκης (συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά), Γιάννης Αλαφούζος (συνοδευόμενος από τους κ.κ. Κωνσταντίνου και Σωπήλη) και Νίκος Μαχλάς, που είχαν βρεθεί στο επίκεντρο των εντάσεων στην προηγούμενη επεισοδιακή συνεδρίαση.

Αυτή τη φορά όλα κύλησαν ομαλά με τους προέδρους όλων των ομάδων να συζητούν για τον περιορισμό των φαινομένων βίας και να φτάνουν ομόφωνα σε συμφωνία.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα και θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος», τόνισε -μεταξύ άλλων- ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Λίγο αργότερα βγήκε από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος επεσήμανε ότι όλοι άφησαν τις προσωπικές διαφορές τους στην άκρη και συμφώνησαν σε κάποιες αποφάσεις για τη βελτίωση του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού άφησε τις λεπτομέρειες να τις κάνει γνωστές ο Γιώργος Μποροβήλος, ο επικεφαλής της Σούπερ Λίγκας, επισημαίνοντας μετά από ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν παρόντες ότι υπήρξε συγκατάθεση όλων των ΠΑΕ για αυστηρότερες ποινές σε περίπτωση επεισοδίων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: