Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Σκουρτόπουλος: «Προσπαθήσαμε με τις εναλλαγές στην άμυνα»

Στις εναλλαγές της άμυνας απέδωσε την προσπάθεια του Ρεθύμνου να κοντράρει τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Μελίνα Μερκούρη».

Σκουρτόπουλος: «Προσπαθήσαμε με τις εναλλαγές στην άμυνα»
Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως η νίκη των «πράσινων» είναι καθαρή και δίκαιη, αφού βρήκαν τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση και ξέφυγαν στο σκορ. Έμεινε ικανοποιημένος από το ομαδικό πνεύμα των παικτών του και ζήτησε προσοχή κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω ότι έπαιξαν πολύ καλά και νίκησαν δίκαια. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποια προβλήματα με κάποιες εναλλαγές στην άμυνα που, κατά διαστήματα, μας βοήθησαν να είμαστε κοντά στο σκορ.

Στο τέλος, όμως, η πολύ καλή λειτουργία του Παναθηναϊκού στην επίθεση, με έξτρα πάσα, τους βοήθησε να πετύχουν κάποια εύκολα καλάθια, να συντηρήσουν κάποια διαφορά, έχοντας ταυτόχρονα πολύ καλά ποσοστά. Συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μου. Έκαναν ένα πολύ καλό αγώνα με πολλές ασίστ και καλό ομαδικό πνεύμα. Η ομάδα είναι σε ανάκαμψη και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, ώστε να παρουσιαστούμε στα τελευταία επτά παιχνίδια όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και ό,τι καλύτερο για τη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: