Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Σάββας: «Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός, υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος»

Με τηλεφωνική του παρέμβασή ο Σάββας Θεοδωρίδης στην «Αθλητική Κυριακή», σχολίασε τις δηλώσεις του Υπουργού Πορστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος χαρακτήρισε «προσχεδιασμένα» τα επεισόδια στην Λεωφόρο. Τι είπε για Αλαφούζο, ποιο είναι το... μοναστήρι και ποιοι οι εξυγιαντές. Αμέσως μετά την συνέντευξη του Υπουργού , ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και έκανε λόγο για δικαίωση των Πειραιωτών...

Αναλυτικά: «Άκουσα με μεγάλη προσοχή τον Υπουργό Προστασία, τον κύριο Πανούση.

Ήταν ξεκάθαρος και χαρακτήρισε τα επεισόδια στην Λεωφόρο προσχεδιασμένα. Οι εισβολείς με βαρύ οπλισμό, που τον χρησιμοποίησαν πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Δικαίωσε τις θέσεις του Ολυμπιακού και αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Παναθηναϊκός.

Δεν δέχομαι να απαντήσω στον Αλαφούζο. Δεν μπορώ να συζητάω στο επίπεδό του. Όλη η Ελλάδα είδε, αλλά για τους εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αποτελεί αλλοίωση αποτελέσματος.

Αλλά από εδώ και πέρα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, οφείλουμε να φροντίσουμε να μην ξαναδούμε τέτοιες σκηνές στα γήπεδα. Εμείς έχουμε φροντίσει το Γ. Καραϊσκάκης να είναι μοναστήρι. Δικαιωθήκαμε σήμερα...»

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: