Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πελεγκρίνι: «Στο τέλος θα δούμε…»

Τα πράγματα, όσον αφορά την επιστροφή στην κορυφή, δυσκόλεψαν για τη Μάντσεστερ Σίτι όπως παραδέχτηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, ζητώντας ωστόσο από τους παίκτες του να ορθώσουν ανάστημα και να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το φινάλε της περιόδου.  
Η απόσταση από την πρωτοπόρο Τσέλσι έμεινε στους πέντε βαθμούς, όμως ενδέχεται να φτάσει τους 8 εάν οι «μπλε» νικήσουν το χρωστούμενο παιχνίδι, κάτι που προβληματίζει τον έμπειρο κόουτς.
«Χάσαμε τρεις βαθμούς, ενώ η Τσέλσι έχει και παιχνίδι λιγότερο. Είναι δύσκολο να διεκδικείς την κορυφή όταν χάνεις πόντους. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Υποχρεούμαστε να επιστρέψουμε στις καλές μας εμφανίσεις και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει», ήταν το πρώτο σχόλιο του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χιλιανός φάνηκε προβληματισμένος με την ακίνδυνη παρουσία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο:
«Έγινε κλειστό παιχνίδι, αλλά η Λίβερπουλ νίκησε σημειώνοντας δύο πανέμορφα γκολ. Στο πρώτο μέρος χάσαμε πολλές μπάλες, ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά ισοφαρίσαμε, ενώ είχαμε και μια χαμένη ευκαιρία με τον Αγουέρο που χτύπησε στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πατήσαμε την περιοχή τους και έπρεπε να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να δούμε και να τα βελτιώσουμε».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: