Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Εναντίον του Τσίπρα ο Παναθηναϊκός!!

O θρυλικός Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον SportDog τι πραγματικά προκύπτει από τις κινήσεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού προκειμένου να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς. Κατανοητά είναι όλα αυτά που λέει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την καμπάνα των τριών βαθμών. Θέλω να πω ότι δεν θα περίμενε κανένας να βάλει κάτω το κεφάλι ο Αλαφούζος και να κλείσει το στόμα. Κάτι πρέπει να πει. Πέρα από τις πολυμεταχειρισμένες κουβέντες που έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ότι στο ποδόσφαιρο παίζει η εγκληματική οργάνωση.
Είναι, λοιπόν, άδικη η τιμωρία της αφαίρεσης τριών βαθμών, υποστήριξε ο Αλαφούζος. Και ανέφερε όλα όσα για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, οι οποίοι είναι σωστοί, όπως άλλος θα τους απορρίψει. Έχει, όμως, καμμία σημασία τι λέει σήμερα ο Αλαφούζος; Δυστυχώς γι΄ αυτόν και για τον Παναθηναϊκό, καμμία σημασία. Γιατί;
Γίνεται μπουρδέλο το γήπεδο στο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Ο απόλυτος διασυρμός παγκοσμίως της χώρας μας. Στα παπάρια μου εμένα αν αυτός φταίει, ο όποιος. Με σακατεύει ότι η Ελλάδα καραξευτυλίστηκε. Και η κυβέρνηση, που κάτι έπρεπε να κάνει, να δείξει ότι υπάρχει, διέκοψε το πρώταθλημα. Επειδή έγιναν τα όργια στη Λεωφόρο, όχι στο Καραϊσκάκη.
Αν, λοιπόν, η κυβέρνηση που δεν θέλει να στραφεί σε βάρος του Παναθηναϊκού κάνει μια ταχυδακτυλουργική πολιτική παρέμβαση, ακόμα και με την ανοχή του Ολυμπιακού, ακόμα και με εξασφαλισμένη την απουσία αντίδρασης του Μαρινάκη, τι θα πει ο κόσμος;
Ότι ο Σύριζα είναι "Καφενείον η Ελλάς". Αυτό θα πουν όλοι για την κυβέρνηση αν απαλλαχθεί ο Παναθηναϊκός. Επομένως, αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι ενάντια στο κύρος του βάζελου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Όποιος κι αν ήταν στη θέση του Παναθηναϊκού το ίδιο θα αισθανόταν. Έχει 6 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό, τον κερδίζει με το σπαθί του, στο γήπεδο δείχνει ότι ήταν καλύτερος από τον πρωταθλητή και έτσι η διαφορά μειώνεται στους 3 βαθμούς.
Λόγω, όμως, των εκτός ελέγχου εκτρόπων στη Λεωφόρο και με την εφαρμογή των κανονισμών η δικαιοσύνη κόβει κοστούμι στον Παναθηναϊκό. Αφαίρεση 3 βαθμών. Μια λύση υπάρχει και να αποδεχθεί την καμπάνα ο Παναθηναϊκός και να μην αισθάνεται αδικημένος.
Έχει πρόταση συγκεκριμένη ο αποδυτηριάκιας. Πώς, δηλαδή, θα «επιστραφούν» στον Παναθηναϊκό οι 3 βαθμοί. Αρκεί να συμφωνήσει ο Μαρινάκης! Να επιδιώξει σκόπιμα την αφαίρεση 3 βαθμών από τον Ολυμπιακό. Έτσι θα κυνηγήσει πάλι το πρωτάθλημα με τη διαφορά των 3 πόντων, όπως διαμορφώθηκε με το 2-1 της Λεωφόρου στο ντέρμπυ.
Τι να κάνει ο Μαρινάκης; Δεν κατεβαίνει στο γήπεδο την προσεχή αγωνιστική ο Ολυμπιακός. Δεν παίρνει κανένα βαθμό, χάνει και μείον τρεις. Και στα ίσα διεκδικεί το κατσαρόλι με τον Παναθηναϊκό. Χαίρετε.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: