Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Πρόοδος ή… μια από τα ίδια;

Συνεδριάζει το ΔΣ της Super League το μεσημέρι με στόχο να βρεθεί σημείο επαφής μεταξύ των ΠΑΕ για να γίνουν τα πρώτα βήματα σε όσα ζητεί η πολιτεία προκειμένου να άρει το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.

Πρόοδος ή… μια από τα ίδια;

Η… ειρήνη είναι το ένα ζητούμενο, μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Το άλλο ζητούμενο είναι αν θα γίνουν τα απαιτούμενα βήματα προόδου, προκειμένου η κυβέρνηση να κρίνει την προσεχή Τετάρτη, όταν θα επαναξιολογήσει την κατάσταση, αν θα αρθεί το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα ή η απραξία θα συνεχιστεί.

Η αλήθεια είναι πως ο συνεταιρισμός συναντάται καθυστερημένα, αφού έπρεπε να περάσουν πέντε μέρες από την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τη δράση στη Super League για να γίνει η κουβέντα μεταξύ των ΠΑΕ. Σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι των ομάδων καλούνται να προχωρήσουν σε βήματα (δεν αρκούν οι… προθέσεις, αλλά θα χρειαστούν πράξεις ή έστω η δρομολόγηση αυτών) για την αντιμετώπιση της βίας, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο, οι κάμερες ασφαλείας, αλλά και η αναγνώριση των συνδέσμων ως λέσχες φιλάθλων από τις ΠΑΕ, που θα έχουν την ευθύνη για τις πράξεις τους.

Πέραν όλων των άλλων, θα συζητηθεί και το θέμα του ΟΦΗ, που ζητεί την επιστροφή των τεσσάρων βαθμών που του αφαιρέθηκαν για οφειλές προς παίκτες, αλλά και τον εκ νέου ορισμό του αναβληθέντα αγώνα με τον Ατρόμητο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: