Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Βενγκέρ: «Στις 20 φορές, τις 19 θα νικούσαμε...»

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η Άρσεναλ από τη Σουόνσι στο «Έμιρεϊτς», εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως με την εμφάνιση που έκανε ο ουαλικός σύλλογος περιμένοντας στην άμυνά του, η ομάδα του θα έπαιρνε τη νίκη 19 στις 20 φορές...  
Οι «κανονιέρηδες» υποχώρησαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα προσωρινά, αφού έχουν παιχνίδι λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι που με το 6-0 επί της ΚΠΡ, το μεσημέρι της Κυριακής, βρέθηκε πλέον μόνη στο 2ο σκαλί της βαθμολογίας.
«Ήμασταν άτυχοι με το γκολ που δεχθήκαμε και το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο καθώς αντιμετωπίσαμε μια ομάδα η οποία το μοναδικό που έκανε, ήταν να περιμένει στην άμυνα. Έχει και θετικά, όμως, αυτή η ήττα. Είναι από τα παιχνίδια, τα οποία αν τα έπαιζες 20 φορές, τις 19 θα τα έπαιρνες. Είχαμε την κυριαρχία και οφείλουμε να μάθουμε από αυτό το κακό αποτέλεσμα και να βελτιωθούμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Σουόνσι για τον τρόπο που αμύνθηκε, όμως, πιθανότατα είναι η ομάδα με τις λιγότερες πάσες στο δικό μας μισό γήπεδο, μέσα στη φετινή σεζόν...» ήταν τα λόγια του Βενγκέρ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: