Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Σλότερ: «Η αρχή του δρόμου για τον τίτλο»

Στις δυσκολίες που κρύβει για τον Παναθηναϊκό η έναρξη των πλέι οφ της Basket League, με το ματς κόντρα στον Κολοσσό στάθηκε ο Έι Τζέι Σλότερ, στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Σλότερ: «Η αρχή του δρόμου για τον τίτλο»
Μόνο εύκολο δεν βλέπει το εναρκτήριο ματς του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Basket League κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου ο Έι Τζέι Σλότερ.

Ο γκαρντ των «πράσινων» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβουν όλα τα ματς των πλέι οφ στο Blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενώ τόνισε πως πρέπει να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένη η ομάδα του.

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Φτάσαμε στην πιο σημαντική φάση της αγωνιστικής περιόδου και βέβαια αναφέρομαι στην έναρξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Πλέον ξεχώρισαν οι οχτώ ομάδες και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον τίτλο. Από μόνο του αυτό τα λέει όλα.

Θα αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στον Κολοσσό, μια ομάδα με πολύ καλή αγωνιστική φιλοσοφία και με παίκτες που γνωρίζουν το ρόλο τους καλά. Δεν έχουν το παραμικρό άγχος, έκαναν καλή σεζόν και τώρα απέναντι σε εμάς θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζωή μας… δύσκολη! Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σε κάθε αντίπαλο και το ίδιο θα κάνουμε με τον Κολοσσό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δίνουμε την ίδια σημασία σε όλους τους αγώνες κι εμείς αναλύσαμε πολύ τον αντίπαλό μας ώστε να φανούμε πανέτοιμοι.

Επαναλαμβάνω: Είμαστε στα πλέι οφ! Απ’ εδώ και στο εξής τα περιθώρια είναι στενά και δεν διορθώνεται ούτε και συγχωρείται από τον αντίπαλο το παραμικρό λάθος. Αυτό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ώστε να προετοιμαζόμαστε σωστά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε πια στην αρχή του δρόμου προς τον τίτλο κι αν θέλουμε να φανούμε άξιοι να τον κατακτήσουμε τότε οφείλουμε να παίζουμε στο 100% σε κάθε υποχρέωσή μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: