Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ενώπιον της Επιτροπής Αδειοδότησης η ΠΑΕ Ηρακλής!!

Σήμερα το μεσημέρι θα εξεταστεί ο φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής παρόντος του Σπύρου Παπαθανασάκη.


Ένα διήμερο «μαχών» σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο είναι αυτό που ξεκινάει από σήμερα για τον Ηρακλή. Την αρχή κάνει το… δεύτερο, μια και είναι προγραμματισμένη το μεσημέρι η εξέταση φακέλου της ΠΑΕ Ηρακλής από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Μία… πονεμένη κατά το παρελθόν διαδικασία για τους «κυανόλευκους» που έλαβαν διαδοχικά «άκυρα» και συνεχείς κυρώσεις όσον αφορά τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Στον αλλαγμένο διοικητικά και οικονομικά φετινό Ηρακλή δόθηκε πολύ μεγάλη βαρύτητα στο συγκεκριμένο ζήτημα-είναι εξάλλου μεγίστης σημασίας για τη νέα χρονιά και το σχεδιασμό της ομάδας- τακτοποιώντας εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα όλες τις εκκρεμότητες που υπήρχαν. Ο δε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας ένα ποσό μεγαλύτερο των 400.000 ευρώ για να καλυφθούν οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές. Ετσι ώστε ο φάκελος αδειοδότησης να είναι πληρέστατος και να μην υπάρχει καμία παράλειψη.


Τριάδα εκπροσώπησης

Η παρουσία των ανθρώπων του Ηρακλή ενώπιον της Επιτροπής στην ΕΠΟ όπως έγινε γνωστό δε θα είναι αριθμητικά μικρή. Παρόντες θα είναι ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης, ο συνεργάτης του και χειριστής του συγκεκριμένου θέματος, Μάκης Σεντελίδης καθώς και ο γενικός διευθυντής, Θόδωρος Παπαδόπουλος. Φυσικά και δε θα μπορούσε να λείψει και η νομική εκπροσώπηση, με τον κ. Τσιμικάλη να είναι και αυτός σήμερα το μεσημέρι στο Γουδί.

Στη διοίκηση πάντως επικρατεί αισιοδοξία για θετική απόφαση της Επιτροπής, παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται ως μία ακατάσχετη και εκ του πονηρού παραφιλολογία από την Αθήνα. Σχετικά με το «αγκάθι» της περίφημης τριετίας. Η οποία όμως έχει δύο… αναγνώσεις. Της 12ης Φεβρουαρίου του 2012 και του Αυγούστου της ίδιας χρονιάς. Σχετικά με την απόφαση τέλος θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Αυτή θα γίνει γνωστή είτε αύριο είτε έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: