Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αντσελότι: «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία...»

Μαζί με τα αγωνιστικά του πλάνα, ο Κάρλο Αντσελότι φρόντισε να δουλέψει και στο πνευματικό κομμάτι με τους ποδοσφαιριστές του, όπως έδειξε στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς με τη Γιουβέντους.
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τους Πρωταθλητές Ιταλίας το βράδυ της Τετάρτης στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ιταλός προπονητής της «βασίλισσας», υποστήριξε ότι θα είναι ιστορικό γεγονός αν καταφέρει η ομάδα του να γυρίσει το εις βάρος της 2-1 και να πάρει την πρόκριση στον τελικό.
«Τα δεδομένα είναι εις βάρος μας, όμως θα προσπαθήσουμε να τα ανατρέψουμε. Είναι σημαντική βραδιά για εμάς αυτή της Τετάρτης γιατί βρισκόμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου μας για παρουσία στον τελικό. Θα είναι ιστορική στιγμή αν φτάσουμε στον τελικό. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όσα έχουμε πει για να εκτελέσουμε σωστά το αγωνιστικό μας πλάνο.
«Δεν θεωρώ ότι η Γιουβέντους θα αλλάξει πάρα πολύ τον τρόπο που παίζει, γιατί ούτως ή άλλως το πλεονέκτημα που έχει είναι μικρό. Έχουμε μια ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο παίζει και μπορεί να παρουσιαστεί την Τετάρτη και έχουμε προετοιμαστεί βάσει των όσων έχουμε δει και ξέρουμε. Πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στη Σεβίλλη και τη Βαλένθια στα τελευταία παιχνίδια» είπε ο Αντσελότι στους εκπροσώπους του Τύπου.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: